Mokken, drinkflessen, muismatjes, stoffen tassen, paraplu’s en andere reclameartikelen bedrukken

Reclameartikelen bedrukken

Reclameartikelen en reclamecadeaus voor je bedrijf zelf ontwerpen

Express verzenden mogelijk!
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Orders worden gratis gecontroleerd
Vanaf 10 artikelen controleren we de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Veel besparen bij grote groepen

Al vanaf 5 artikelen per bestelling ontvang je een kwantumkorting - onafhankelijk van de hoogte van het aankoopbedrag. Het maakt niet uit of je meerdere keren hetzelfde of verschillende producten bestelt.

Productgroepen en aantal selecteren

10%
5+ Artikelen
70%
1400+ Artikelen
 Artikelen
30%  bespaard
In plaats van €11,99 betaal je per artikel*
€8,39
*verwijst naar het goedkoopste product in deze categorie (plus drukprijs en verzendkosten)

Onze druk- en veredelingstechnieken

Voorbeeld van een bedrijfslogo dat met zeefdruk is gemaakt
 • geschikt voor bijna alle stoffen
 • duurzaam en wasbestendig
 • bijzonder voordelig voor grote aantallen

De zeefdruk combineert meerdere positieve eigenschappen: het kan op bijna alle stofsoorten worden gebruikt, kan krachtige en stralende kleuren uitstekend weergeven en is ook geschikt voor heel fijne designs.

Close-up van een geborduurd bedrijfslogo
 • meest duurzame veredelingstechniek
 • hoogwaardig en edel
 • 3D-effecten mogelijk

Een geborduurd logo is chic en is enorm robuust. Op sweaters, petten, schorten of poloshirts: met een borduursel krijg je een heel levendige en exclusieve uitstraling. Ook een 3D-effect is met applicaties of 3D-borduursel mogelijk.

Bedrijfslogo gedrukt met digital direct
 • ideaal voor designs met veel kleuren en kleurverloop
 • optimaal draagcomfort
 • geschikt voor alle bestandsformaten

Digital direct is een heel moderne en bijzonder ressources besparende druktechniek. Hiermee kunnen ook designs en foto’s met veel details zonder problemen worden afgebeeld. Bij het drukken op stof gaat de kleur in de stof zitten en kun je deze dus nauwelijks voelen.

Bedrijfslogo gedrukt met flexdruk
 • hoge kleurenschittering en dekkracht
 • bijzonder wasbestendig
 • glad oppervlak

Bij flexdruk worden folies in verschillende kleuren op het product gedrukt. Het design kan maximaal drie kleuren hebben. Met speciale folies zijn ook opdrukken met bijzondere kleureffecten mogelijk (bv. metallic of glitter).

Bedrijfslogo gedrukt met flockdruk
 • hoge kleurenschittering en dekkracht
 • bijzonder wasbestendig
 • fluweelachtig oppervlak

Bij flockdruk worden folies in verschillende kleuren op het product gedrukt. Het design kan maximaal drie kleuren hebben. Flock-folies zijn aangenaam zacht en laat het design prachtig tot z’n recht komen.

Mok met een bedrijfslogo gedrukt met thermosublimatie
 • hoge kleurenschittering
 • ideaal voor designs met veel kleuren en kleurverloop
 • geschikt voor alle bestandsformaten

Bij thermosublimatie wordt het design er met een hoge temperatuur op gestoomd. Hierbij ontstaan briljante kleuren en scherpe details. Het proces is met name geschikt voor het drukken op ander materiaal dan stof, bijvoorbeeld mokken.

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, grote verscheidenheid aan producten en verschillende druktechnieken

FAQ - vaak gestelde vragen

Hoe kan ik de reclameproducten personaliseren met mijn bedrijfslogo?

Je reclameartikelen kun je heel snel ontwerpen. Kies eerst een product uit en ontwerp het dan volgens jouw voorstellingen. Als je op ‘uploaden’ klikt, voeg je heel eenvoudig je bedrijfslogo toe. Als je hulp nodig hebt bij het verwijderen van de achtergrond of bij het optimaliseren van het drukresultaat van je bedrijfslogo, kun je contact opnemen met onze Designservice. We helpen je voor een voordelige vaste prijs verder.

Moet ik een minimaal aantal reclameartikelen bestellen?

Bij Spreadshirt is er geen minimale bestelwaarde. Je kunt een enkel gepersonaliseerd reclameartikel bestellen of gelijk 1.000. Je kunt ook heel eenvoudig verschillende artikelen bestellen of later nabestellen.

Welke wijzen van verzenden biedt Spreadshirt voor reclameartikelen aan?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de express-verzending ontvang je je gepersonaliseerde reclameartikelen waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit hangt echter af van je leveradres en het aantal bestelde artikelen.

Hier kun je de actuele leveringstijden bekijken. Let wel dat de geborduurde producten uitsluitend als standaard kunnen worden verzonden en niet per express.

Kan ik gepersonaliseerde reclameartikelen omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je gepersonaliseerde reclameartikelen, kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Worden de reclameartikelen print-on-demand in Europa bedrukt?

Ja, alle individuele reclameartikelen worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand zijn je reclameartikelen bijzonder duurzaam.

Krijg ik korting als ik grotere hoeveelheden bestel?

Ja! Bei Spreadshirt krijg je bij de meeste artikelen een kwantumkorting, en dat al vanaf 6 artikelen en onafhankelijk van de waarde van je bestelling. Het maakt niet uit of je meerdere keren hetzelfde of verschillende producten bestelt. Je kunt je kwantumkorting direct in het winkelwagentje zien of op onze hulppagina’s berekenen.

Je wilt bijzonder veel bestellen? Al vanaf 100 artikelen kun je contact opnemen met ons Team Grote Bestellingen.

Reclameartikelen voor profs

Kies uit ruim 100 producten van hoge kwaliteit en maak je eigen reclameproducten. Vind voor al je klanten het passende product en personaliseer dit voor je bedrijf. Snel, eenvoudig en gemakkelijk. Zoek je iets bijzonders? Wat dacht je van borduursel voor je bedrijfskleding? Laat je klanten, medewerkers en zakenpartners zien waar jouw bedrijf voor staat.

Weggevertjes voor iedere gelegenheid

Of het nu een feestdag is, een conferentie of een team event, er is voor iedere gelegenheid het passende reclamecadeau. Wil je professioneel optreden of plezier hebben? Met het passende logo, design en product kan het alle twee! En het beste: onze reclameproducten zijn zo mooi en van zo’n hoge kwaliteit dat ze ook daadwerkelijk worden gebruikt en zo een blijvende indruk achterlaten.

Individuele bedrijfscadeaus

Zeg eens dank je wel! Op maat gemaakt, persoonlijk en met stijl. Passende reclameartikelen bedrukken we niet alleen voor de feestdagen. Laat je medewerkers en zakenpartners zien dat zij ervoor zorgen dat het bedrijf succesvol is. Kies voor iedere gelegenheid uit ruim 100 hoogwaardige producten, verschillende druktechnieken of borduursel.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h