Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van € 30,-
Geldig t/m 26-10-2017. Kan niet worden gecombineerd met andere coupons. De tegoedbon kan worden gebruikt bij bestellingen van maximaal 5 producten. Een combinatie met de kwantumkorting is niet mogelijk. De coupon kan alleen worden gebruikt op www.spreadshirt.be/nl en is niet geldig in Spreadshirt partnershops.
FSKT30
Verzilver jouw bon
Cadeautips voor iedere gelegenheid

Persoonlijke cadeaus die uit je hart komen

Wie wil je blij maken? Ontdek de meest populaire producten, gesorteerd volgens het geslacht van de gelukkige ontvanger.

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Bekroonde klantenservice

Cadeauservice

Cadeauservice

Persoonlijke cadeaus maken gelukkig

Geld, tegoedbonnen en sokken kan iedereen zonder twijfel altijd wel gebruiken, maar bij cadeaus is het leuker om iets persoonlijks te geven. Tenslotte gaat het niet om de materiële waarde van de verrassing, maar om het idee. Met een persoonlijk cadeau kun je uitdrukken: “Jij bent belangrijk voor mij!”. Met een persoonlijk cadeau van Spreadshirt laat je je dierbaren precies dit zien. Cadeaus voor kinderen of cadeaus voor je vriend, er is voor iedereen en voor iedere smaak wel een origineel cadeau te vinden.

Fotocadeaus: persoonlijke cadeaus uit je hart

Je kunt kiezen uit miljoenen designs en ontelbare kledingstukken en accessoires. Of het nu een cadeau is voor een verjaardag, voor Moederdag, Valentijnsdag of Kerst: met een zelf ontworpen cadeau, geef je altijd iets unieks. Heb je een heel eigen idee voor een cadeau in je hoofd, dan kun je dit bij Spreadshirt eenvoudig zelf waarmaken. Upload een persoonlijk design, een foto of een tekst en maak er een creatief cadeau mee dat een blijvende herinnering wordt. Je zult zien, cadeaus zijn niet alleen leuk voor wie ze krijgt, maar ook voor wie ze geeft!