Foto’s van verjaardagsfeest met T-shirt, mok en stoffen tas met gepersonaliseerde opdrukken voor de 50e verjaardag

De zaak is rond: cadeaus voor de 50e verjaardag

Persoonlijke verjaardagscadeaus voor ouders en zo

Nu inspireren
Bereken hierbezorgtijd en verzendkosten
Fotofilters en - vormen
Voor foto’s staan talrijke filters en sjablonen ter beschikking.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.
Verjaardagsronde met fotoalbum en handen van de jarige met foto en fotomok

Prachtig idee: persoonlijke fotocadeaus

Laat ze stralen met herinneringen om te bewaren.

Nu uploaden
Hand geeft cadeau met persoonlijk ontworpen sticker op gedekte verjaardagstafel

Ze (k)leven lang: individuele stickers

Houden langer dan een verjaardagstaart – gepersonaliseerde stickers.

Nu ontwerpen

FAQ - vaak gestelde vragen

Worden mijn gepersonaliseerde cadeaus voor de 50e verjaardag zonder plastic verpakt?

Ja, sinds 18 januari 2022 worden alle leveringen uit onze Europese producties vanaf ca. 5 producten helemaal zonder plastic verpakt. We werken er hard aan om alternatieven zonder plastic te vinden die we voor kleine bestellingen kunnen gebruiken. Meer over het onderwerp duurzaamheid en onze visie lees je hier.

Hoe weet ik welke producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal?

Klik in het overzicht van de producten op de eigenschap ‘duurzame T-shirts’. Zo filter je de duurzame producten er heel eenvoudig uit.

Krijg ik korting als ik meerdere verjaardagscadeaus bestel?

Je krijgt automatisch een kwantumkorting op je bestelling als je 6 of meer artikelen bestelt. Het maakt niet uit welke producten je uit het assortiment bestelt, de kwantumkorting geldt ook voor een winkelwagentje met verschillende producten.

Hoe kan ik het perfecte cadeau voor een 50e verjaardag zelf ontwerpen?

Het is heel eenvoudig om bijvoorbeeld een T-shirt met Spreadshirt te maken. Bepaal eerst welk T-shirt je wilt laten bedrukken en ontwerp hem dan volgens jouw voorstellingen. Je vindt in onze design-bibliotheek veel verschillende designs en lettertypes en natuurlijk kun je ook eigen designs uploaden. Als je hulp bij het ontwerpen nodig hebt, kun je contact opnemen met ons getalenteerde designteam dat je voordelig helpt bij het omzetten van je idee.

Worden alle producten print-on-demand in Europa bedrukt?

Ja, alle gepersonaliseerde producten worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand zijn je bedrukte artikelen bijzonder duurzaam.

Kan ik mijn gepersonaliseerd cadeau voor de 50e verjaardag omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je gepersonaliseerd verjaardagscadeau, kun je het binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Welke wijze van verzenden biedt Spreadshirt aan voor gepersonaliseerde verjaardagscadeaus?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de expres-verzending ontvang je je individuele verjaardagscadeau waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit hangt echter af van je leveradres en het aantal bestelde artikelen.

Wat voor een cadeau kan ik voor een 50e verjaardag ontwerpen?

Het zou heel goed zijn als je weet waarvoor de jarige zich interesseert. Je moeder heeft pas nog haar motorrijbewijs gehaald? Klik eens door onze gratis designs en vindt het perfecte design passend bij het door jou gekozen product. Bijvoorbeeld een behaaglijke hoodie voor lange tochten.

T-shirt met grafische service-opdruk ligt naast schetsen en stiften

Staat altijd voor je klaar: onze grafische service

Individueel design of zelf ontworpen cadeau, wij zetten jouw ideeën professioneel in de spotlights.

Meer lezen
Een hand geeft een andere hand een liefdevol ingepakte cadeaubon

Altijd een goed idee: cadeaubonnen

Het verjaardagskind weet zelf het best wat het wil? Verras het met een cadeaubon.

Nu weggeven

Hartelijk gefeliciteerd met je 50e

Je ouders? Zetten we in het zonnetje! Maar ook ooms, tantes en vrienden op de beste leeftijd hebben verjaardagscadeaus verdiend die een glimlach op hun gezicht toveren. De 50e is tenslotte niet zomaar een verjaardag. Je weet precies wat volwassenen willen? Prima. Een gepersonaliseerd cadeau voor mama en papa blijft ook na het grote feest nog lang in goede herinnering. Bovendien laat het zien dat je heel goed weet wat hun harten sneller laat slaan.

Verjaardag? Maar dan wel persoonlijk!

Laten we eerlijk wezen: het is heel moeilijk om een passend cadeau voor de Best Agers te bedenken. Hoe vaak heb je al gehoord dat ze eigenlijk niets willen hebben? Het is nu afgelopen met deze valse bescheidenheid met de gepersonaliseerde cadeaus voor volwassenen. Oom Fred houdt van lange wandeltochten? Geef hem een zelf ontworpen drinkfles voor onderweg. Katja droomt van een huisje aan zee? Haar 50e verjaardag roept om een sweater die deze droom ondersteunt.

Verrassing! Maak er een feest van

De vijftigste verjaardag is de perfecte gelegenheid om het zo te vieren zoals de grote jarige het graag wil, zonder compromissen! Mama wil met haar vrienden heel graag naar een festival in Engeland? Ontwerp dan voor iedereen het passende persoonlijke T-shirt voor dit uitje. Papa heeft helemaal geen zin in al die drukte rondom zijn 50e? Bestel pizza en kijk de hele avond al zijn lievelingsfilms in een eenvoudig gepersonaliseerde hoodie.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h