Drinkflessen persoonlijk bedrukken

Volop mogelijkheden: bedruk de fles met tekst, foto of design

StockOut Banner
Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten

Productdetails

Drinkfles

Je drankje voor alle avonturen onderweg. Dankzij de meegeleverde karabijnhaak kun je de drinkfles ook aan je kleding of rugzak bevestigen om hem bij grote dorst direct bij de hand te hebben.
  • twee sluitmogelijkheden: zuigsluiting met kapje voor het snel open en dicht klappen en schroefsluiting met grote ring
  • karabijnhaak voor het eenvoudig bevestigen van de fles
  • inhoud: 600ml
  • materiaal: aluminium
  • niet voor koolzuurhoudende drankjes geschikt
  • niet geschikt voor witte designs of witte onderdelen in designs
Opmerking: Het kan gebeuren dat verschillende sluitkappen bij een identiek product worden geleverd. De producent heeft het product zo geleverd.

Fles bedrukken met Spreadshirt

Spreadshirt is dé plek waar je drinkflessen kunt bedrukken. Onze handige aluminium flessen zijn echte multitalenten en wachten erop om door jou persoonlijk te worden bewerkt met tekst, foto’s of designs. Met een eigen design is je dorstlesser gegarandeerd onmiskenbaar. De mogelijkheden voor het ontwerpen zijn net zo veelvuldig als voor het gebruik: als wandelfles onderweg, als waterfles op het werk of als sportfles bij de training. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je heel persoonlijke drinkfles!

Dorst lessen, drinkfles zelf ontwerpen.

Juist bij lichamelijke inspanning of hoge temperaturen is een slokje drinken een heerlijke verfrissing. Spreadshirt levert deze flessen vanaf nu to go: met de karabijnhaak kan de drinkfles heel handig overal worden bevestigd en is zo bijzonder flexibel inzetbaar. In de flessenhouder wordt de fles tot handige bidon. De drinkopening kun je naar wens vervangen; je krijgt een zuigsluiting en een schroefsluiting meegeleverd. Het superlichte aluminium zorgt ervoor dat je fles geen zware last is en hij is gegarandeerd lekdicht.