Groepsbestellingen vanaf 6 artikelen

Individuele uitrusting voor je team

Tot 70%
besparen
Vriendengroep viert samen in zelf ontworpen kerstoutfits
Bereken hier
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Orders worden gratis gecontroleerd
Vanaf 10 artikelen controleren we de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Veel besparen bij grote groepen

Al vanaf 6 artikelen per bestelling ontvang je een kwantumkorting - onafhankelijk van de hoogte van het aankoopbedrag. Het maakt niet uit of je meerdere keren hetzelfde of verschillende producten bestelt.

Productgroepen en aantal selecteren

10%
6+ Artikelen
70%
1400+ Artikelen
 Artikelen
30%  bespaard
In plaats van €11,99 betaal je per stuk
€8,39
*verwijst naar het goedkoopste product in deze categorie (plus drukprijs en verzendkosten)

Eindeloze mogelijkheden - veel besparen

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

Bedrijfskleding - banner

Bedrijfskleding

Nu logo’s laten drukken of borduren. Inclusief advies & controle.

FAQ - vaak gestelde vragen

Voor hoeveel mensen kan ik bestellen?

Bestel zoveel artikelen als je wilt! Bij bestellingen van meer dan 100 stuks staat een expert uit ons team voor grote bestellingen voor je klaar.

Hoeveel producten moet ik bestellen om een kwantumkorting te krijgen?

Korting krijg je al vanaf 6 artikelen. Hoe meer artikelen je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Bekijk hier de precieze indeling.

Kan ik ieder artikel apart personaliseren (bv. met naam of nummer) of moeten ze voor een kwantumkorting allemaal gelijk zijn?

Ieder artikel kan anders zijn, je krijgt toch de complete kwantumkorting.

Moet ik een Spreadshirt-design gebruiken of kan ik een eigen design gebruiken?

Het is alle twee mogelijk. Het enige verschil is dat je bij een zelf geüpload design niet de inkoopprijs terug krijgt als je het product retourneert. In dit geval krijg je een tegoedbon van Spreadshirt.

Kan ik een enkel artikel retourneren en de rest houden? Welk effect heeft dit op de kwantumkorting?

Je kunt een willekeurig aantal artikelen retourneren. Ons systeem zal het bedrag afrekenen dat op basis van de veranderde kwantumkorting betaald moet worden.

Welke betaalwijzen worden geaccepteerd?

Spreadshirt accepteert creditcard, SEPA-overboekingen en PayPal.

Welke wijzen van verzenden worden aangeboden?

Er zijn twee verzendmethodes: Standaard (geschatte levertijd 3 - 4 werkdagen) en Express (geschatte levertijd 1 - 2 werkdagen). De verzendkosten kun je hier nalezen.

Kan mijn bestelling bestaan uit meer dan een productsoort (bv shirt met lange mouwen voor mannen, een dameshoodie enz.)?

Je bestelling kan zoveel verschillende of gelijke productsoorten hebben als jij wenst. T-shirts, sweaters, mutsen, mokken, alles wordt meegerekend in je kwantumkorting.

Kan ik een proefbestelling ontvangen voordat ik een groepsbestelling maak?

Je kunt voor je definitieve bestelling proefexemplaren bestellen. Deze zijn alleen voor het controleren van de kwaliteit en worden niet bedrukt. We berekenen de basisprijs voor dit product, die je weer terugkrijgt als je het product retourneert.

Kan ik een tegoedboncode in combinatie met een kwantumkorting gebruiken?

Je kunt de tegoedboncode van een lopende promotie gebruiken in combinatie met de kwantumkorting. Dat gaat automatisch als je naar de kassa gaat en de code invult. Enkele promoties kunnen van deze regel afwijken.

Groepsbestellingen zijn echt ons ding

De specialiteit van Spreadshirt zijn groepsbestellingen voor allerlei teams en gelegenheden. Zoek je naar voordelige shirts voor een eenmalig event of liever iets stevigs om vaak te dragen? We vinden altijd het passende voor jou. Met meer dan 200 producten die je helemaal volgens jouw wensen en eisen kunt personaliseren, zijn groepsbestellingen bij ons eenvoudig, snel en gewoon leuk.

Grote bestellingen, grote kortingen

Bespaar tot 70% met de kwantumkortingen van Spreadshirt. Het begint al met het bestellen van 6 producten en daarna kun je steeds meer besparen al naargelang je meer bestelt. Het hoeven niet eens dezelfde artikelen te zijn. Ontwerp ieder artikel anders qua maat, kleur, stijl en design en profiteer van de complete kwantumkorting. Geef je hele crew hun gewenste artikel, Spreadshirt zorgt voor de details.

Meer mensen, meer lol

Vrijgezellenfeesten, eindexamens, werkkleding, familiefeesten, zakelijke conferenties, we kunnen alles. Zoek het passende voor jou in onze omvangrijke verzameling van designs en lettertypes om jouw idee exact om te zetten. Je neemt liever je eigen design? Geen probleem: upload foto’s en designs of laat je gewenste design door onze grafische service omtoveren.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h