Geborduurde handdoek voor beige achtergrond

Handdoek borduren met Spreadshirt

Schone zaak: Geborduurde handdoeken voor iedereen

Nu laten borduren
Bereken hierbezorgtijd en verzendkosten
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Orders worden gratis gecontroleerd
We controleren de kwaliteit en de plaats van het design van je order.
Grafische hulp inclusief
We optimaliseren je borduurbestand, helemaal gratis.

Alles behalve gewoontjes: Borduren

Handdoek met geborduurd design of tekst
  • meest duurzame veredelingstechniek
  • hoogwaardig en edel
  • ideaal voor opschriften en logo’s

Een geborduurd logo is chic en is enorm robuust. Handdoeken, sweaters, petten, poloshirts of nog veel meer producten: met een borduursel krijg je een heel levendige en exclusieve uitstraling. Omdat het borduurwerk van echte draden is gemaakt, is je tekst of je logo net zo duurzaam als de ondergrond.

FAQ - vaak gestelde vragen

Ik wil mijn eigen design op een handdoek laten borduren. Aan welke criteria moet het bestand voldoen?

Je design moet idealiter aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Vectordesign met bestandsformaat .svg of .ai of
  • Pixeldesign met bestandsformaat .png, .jpg, .bmp of .gif
  • maximale bestandsgrootte: 10 MB
  • Het design heeft geen achtergrond (vectordesigns) of de achtergrond is verwijderd (pixeldesigns)

Als je een pixeldesign hebt, let er dan op dat:

  1. het geen foto, design met veel kleurnuances of design met meer dan 8 kleuren is en dat
  2. de langste zijde van je design maximaal4.000 pixels heeft.

Trouwens: We optimaliseren je borduurbestand, helemaal gratis. Als je meer hulp of creatieve ondersteuning nodig hebt, neem dan heel voordelig contact op met onze grafische service.

Is er een minimale bestelhoeveelheid voor geborduurde producten?

We willen dat iedereen individuele designs op T-shirts en dergelijke kan zetten, om het even hoeveel er worden besteld. Daarom is er bij Spreadshirt geen minimale bestelwaarde – ook niet voor het borduren. Als je meerdere artikelen bestelt, krijg je automatisch een kwantumkorting.

Welke wijzen van verzenden zijn er bij Spreadshirt voor geborduurde handdoeken?

Voor het borduren moet het bestand grondig worden gecontroleerd en een zogenoemde punchfile worden gemaakt. Omdat dit soms een paar dagen kan duren, kunnen we, in tegenstelling tot de digital druk, niet voor 100% garanderen dat je bestelling snel bij je wordt bezorgd. We bieden daarom bij geborduurde producten uitsluitend een standaard verzendwijze aan.


Kan ik geborduurde handdoeken omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je individueel geborduurde product, kun je dit binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.


Met hoeveel kleuren kunnen jullie een design borduren?

Je kunt bij Spreadshirt standaard uit 20 kleuren kiezen, hoeveel je hiervan kiest, hangt af van je design. Als je een design (bijvoorbeeld je bedrijfslogo) in een andere kleur wilt laten borduren, bel ons dan of schrijf een e-mail of WhatsApp naar ons serviceteam.

Worden alle geborduurde handdoeken on-demand in Europa gemaakt?

Ja, alle geborduurde producten worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa geborduurd; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand zijn je geborduurde producten bijzonder duurzaam.


Wat zijn de maximale afmetingen van een geborduurd design voor een handdoek?

Bij Spreadshirt is de maximale afmeting van een geborduurd design 210 x 210 mm. Maar de maximale afmeting hangt natuurlijk ook af van het soort product. Op een pet past maar een klein design, op een T-shirt past ook een groter design. 

Meestal zien de wat kleiner geborduurde designs er bijzonder mooi uit. Eventueel neemt onze borduurexpert contact met je op over de afmeting van je te borduren design. In dit geval willen we het beste resultaat bij het borduren van je design behalen. 

Hoe lang blijft een geborduurd design op handdoeken zitten?

Bij het borduren worden er echte draden in de stof genaaid. Daardoor is borduren een bijzonder robuuste en duurzame wijze om designs op kleding te zetten. Je kunt geborduurde designs ook bij hoge temperaturen wassen. Hier ontdek je nog meer voordelen.


Handdoek laten borduren

Jouw handdoek is van jou

Als cadeau voor de eerste gemeenschappelijke woning of om te voorkomen dat thuis de verkeerde handdoek wordt gebruikt: een geborduurde bad- of douchehanddoek is altijd goed. Kies uit verschillende afmetingen en kleuren en geef de badkamer van je liefste een heel persoonlijk accent.

Verwen je gasten

Je hebt mensen voor het avondeten uitgenodigd, maar in de badkamer is niet duidelijk welke handdoek ze kunnen gebruiken. Geborduurde gastendoeken lossen dit probleem persoonlijk en schoon op. Maar ook kleine hotels of pensions houden van deze persoonlijke borduursels. Probeer het gewoon eens zelf.

Strandhanddoek, maar wel geborduurd

De perfecte begeleiding voor een weekend in een wellness-paradijs of een uitstapje naar de zon: De individueel geborduurde badhanddoek omhult iedereen en zorgt ervoor dat je je thuis voelt in de sauna of op het strand. Jouw net geborduurde handdoek is net vrij? Perfect! Reserveer de plek bij het zwembad op professionele wijze.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h