Een baby zit vrolijk te spelen in de woonkamer en draagt een zelf ontworpen rompertje

Heel eenvoudig kruippakjes bedrukken

Babyrompertje bedrukken en je kleintje een groot plezier doen

Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten
Textieldruk grote bestellingen banner
Voor
orders vanaf
100 stuks

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, meer producten en druktechnieken

Offerte aanvragen

Babyrompertje bedrukken en je kleintje een groot plezier doen

Kruippakje bedrukken: de perfecte babykleding

De babyhuid is zo zacht als een perzik en heel gevoelig. Spreadshirt hecht er grote waarde aan babykleding aan te bieden die hoofdzakelijk uit katoen bestaat die duurzaam en ecologisch is aangebouwd. Een prachtig voorbeeld hiervan is ons baby bio-shirt met korte mouwen die voor 100% bestaat uit biologisch katoen. Natuurlijk bieden we ook nog veel meer producten in beste biologische kwaliteit.

Beste kwaliteit, ook bij babykleding

Wij van Spreadshirt denken heel pragmatisch en we zorgen ervoor dat de jonge ouders het kruippakje heel eenvoudig kunnen bedrukken. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze babyproducten blijven ze ook na heel vaak wassen mooi en goed in model. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de prints: hoge kleurglans en lange houdbaarheid zijn ook hier vanzelfsprekend. Bedruk toch nu gelijk een rompertje, de volgende babyshower zal zeker niet lang op zich laten wachten.

Babyrompertjes heel persoonlijk bedrukken

Gepersonaliseerde kleding voor de allerkleinsten? Natuurlijk! Want ook baby’s hebben al vanaf de eerste dag aan een eigen, sterke persoonlijkheid. Dan is een kruippakje met een naam erop gedrukt een goed idee. Een pasgeboren kindje is sowieso iets heel bijzonders. Of het nu gaat om een lachebekje, wilde rakker of een lief slaapmutsje, met grappige designs op slabbetjes of babymutsjes benadruk je het karakter van je kleine lieveling.