Schone zaak: slabbetjes bedrukken

 Slabbetjes\n
Mutsen, halsdoeken en slabbetjes bedrukken
Bereken hier
Biologisch product
We hebben veganistische producten en producten van 100% biologisch katoen in ons assortiment.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Productdetails

Bio-slabbetje voor baby's

(2079)
Als het maar lekker is. En als er iets naast valt, beschermt dit slabbetje de kleding van je baby tegen vlekken. Dit product wordt in Turkije met de hand gemaakt van 100% biologisch katoen.
  • Slabbetjes om dicht te binden
  • stevige stofkwaliteit: 200g/m²
  • materiaal: 100% katoen uit biologische aanbouw
  • Merk: Spreadshirt

FAQ - vaak gestelde vragen

Worden alle slabbetjes print-on-demand in Europa bedrukt?

Ja, alle baby slabbetjes worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand is je individuele slabbetje bijzonder duurzaam.

Kan ik mijn gepersonaliseerde slabbetje omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je gepersonaliseerde slabbetje, kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Welke wijzen van verzenden zijn er voor zelf ontworpen slabbetjes?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de expres-verzending ontvang je je gepersonaliseerde slabbetje waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit kan echter afhangen van je leveradres en het aantal bestelde artikelen.

Hier kun je de actuele leveringstijden en verzendkosten bekijken.

Moet ik een minimaal aantal gepersonaliseerde slabbetjes bestellen en krijg ik kwantumkorting als ik meerdere producten koop?

We willen dat iedereen individuele designs op slabbetjes en dergelijke kan zetten, om het even hoeveel er worden besteld. Daarom is er bij Spreadshirt geen minimale bestelwaarde. Als je meerdere artikelen bestelt, krijg je automatisch een kwantumkorting.

Hoe ontwerp ik een individueel slabbetje?

Het is heel eenvoudig om individuele slabbetjes met Spreadshirt te maken. Je vindt in onze design-bibliotheek veel verschillende designs en lettertypes en natuurlijk kun je ook eigen designs uploaden. Als je hulp bij het ontwerpen nodig hebt, kun je contact opnemen met ons getalenteerde designteam dat je voordelig helpt bij het omzetten van je idee.

Van welk materiaal zijn de personaliseerbare slabbetjes?

Onze slabbetjes zijn gemaakt van 100% katoen uit biologische aanbouw en zijn bijzonder robuust.

Hoe warm kan ik het gepersonaliseerde slabbetje wassen?

Met welke temperatuur je je individuele slabbetje kunt wassen is afhankelijk van de druktechniek. Onze digitale, polyester en flex druk kun je met 30 °C wassen en onze zeefdruk met 40 °C.

Let bovendien op onze wasinstructies voor bedrukt en geborduurd textiel.

Slabbetjes zelf ontwerpen met eigen designs

Een beetje knoeien hoort erbij als baby’s eten krijgen of voor het eerst zelf gaan eten. Met een slabbetje is dat geen probleem: een grote voorraad slabbetjes behoort tot de basisuitrusting. Een bijzonder mooi idee: slabbetjes bedrukken! Ook bandana’s en babymutsjes wachten erop om door jou te worden ontworpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cadeauset bestaande uit een beanie en een halsdoek? Met een persoonlijk bedrukt accessoir geef je een heel persoonlijk cadeau bij de geboorte van een nieuwe wereldburger.

Slabbetjes heel eenvoudig bedrukken

Bij Spreadshirt is het ontwerpen van een slab heel eenvoudig: een slabbetje kun je bijvoorbeeld oppeppen met een naam of een grappige spreuk. Spreadshirt, de expert voor T-shirt druk, zorgt ervoor dat de designs op zelf ontworpen slabbetjes en mutsjes stralen. Onze druktechnieken zorgen voor een optimale kleurdekking, zijn wasecht en hebben een overtuigend drukresultaat. Zo is de verjaardag, de doop of het kerstfeest gegarandeerd een hit. Overigens vind je bij Spreadshirt nog meer babykleding, bijvoorbeeld rompertjes of kleine T-shirts.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h