Schone zaak: slabbetjes bedrukken

Slabbetjes
Mutsen, halsdoeken en slabbetjes bedrukken
Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten

Productdetails

Bio-slabbetje voor baby’s

(841)
Als het maar lekker is. En als er iets naast valt, beschermt dit slabbetje de kleding van je baby tegen vlekken. Dit product wordt in Turkije met de hand gemaakt van 100% biologisch katoen.
  • halsopening kan individueel worden aangepast
  • stevige stofkwaliteit: 200g/m²
  • materiaal: 100% katoen uit biologische aanbouw
  • Merk: Spreadshirt

Slabbetjes zelf ontwerpen met eigen designs

Een beetje knoeien hoort erbij als baby’s eten krijgen of voor het eerst zelf gaan eten. Met een slabbetje is dat geen probleem: een grote voorraad slabbetjes behoort tot de basisuitrusting. Een bijzonder mooi idee: slabbetjes bedrukken! Ook bandana’s en babymutsjes wachten erop om door jou te worden ontworpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cadeauset bestaande uit een beanie en een halsdoek? Met een persoonlijk bedrukt accessoir geef je een heel persoonlijk cadeau bij de geboorte van een nieuwe wereldburger.

Slabbetjes heel eenvoudig bedrukken

Bij Spreadshirt is het ontwerpen van een slab heel eenvoudig: een slabbetje kun je bijvoorbeeld oppeppen met een naam of een grappige spreuk. Spreadshirt, de expert voor T-shirt druk, zorgt ervoor dat de designs op zelf ontworpen slabbetjes en mutsjes stralen. Onze druktechnieken zorgen voor een optimale kleurdekking, zijn wasecht en hebben een overtuigend drukresultaat. Zo is de verjaardag, de doop of het kerstfeest gegarandeerd een hit. Overigens vind je bij Spreadshirt nog meer babykleding, bijvoorbeeld rompertjes of kleine T-shirts.