Mannen dragen gepersonaliseerde schorten met geborduurd logo
Geen minimale bestelhoeveelheid

Wij borduren je ideeën

Borduur kleding voor je business en jezelf

Nu laten borduren
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Grafische hulp inclusief
We optimaliseren je borduurbestand, helemaal gratis.
Orders worden gratis gecontroleerd
We controleren de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Onze aanbeveling: mooie geborduurde producten

Alles behalve gewoontjes: borduren

Close-up van een gepersonaliseerd geborduurd bedrijfslogo
  • meest duurzame veredelingstechniek
  • hoogwaardig en edel
  • ideaal voor opschriften en logo’s

Een geborduurd logo is chic en is enorm robuust. Sweaters, petten, schorten, poloshirts of nog veel meer producten: met een borduursel krijg je een heel levendige en exclusieve uitstraling. Omdat het borduurwerk van echte draden is gemaakt, is je tekst of je logo net zo duurzaam als de kleding.

FAQ - vaak gestelde vragen

Ik wil mijn design laten borduren. Aan welke criteria moet het bestand voldoen?

Je design moet idealiter aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Vectordesign met bestandsformaat .svg of .ai
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
  • Het design heeft geen achtergrond
  • Maximaal 3 kleuren
  • Lijndiktes minstens 1,5 mm
  • Teksthoogte minst. 7 mm

Trouwens: We optimaliseren je borduurbestand, helemaal gratis. Als je meer hulp of creatieve ondersteuning nodig hebt, neem dan heel voordelig contact op met onze designservice.

Is er een minimale bestelhoeveelheid voor geborduurde producten?

We willen dat iedereen individuele designs op T-shirts en dergelijke kan zetten, om het even hoeveel er worden besteld. Daarom is er bij Spreadshirt geen minimale bestelwaarde – ook niet voor het borduren. Als je meerdere artikelen bestelt, krijg je automatisch een kwantumkorting.

Welke wijzen van verzenden zijn er bij Spreadshirt voor geborduurde producten?

Voor het borduren moet het bestand grondig worden gecontroleerd en een zogenoemde punchfile worden gemaakt. Omdat dit soms een paar dagen kan duren, kunnen we, in tegenstelling tot de digital druk, niet voor 100% garanderen dat je bestelling snel bij je wordt bezorgd. We bieden daarom bij geborduurde producten uitsluitend een standaard verzendwijze aan.

Kan ik geborduurde artikelen omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je individueel geborduurde product, kun je dit binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Met hoeveel kleuren kunnen jullie een design borduren?

Je kunt bij Spreadshirt standaard uit 19 kleuren kiezen, hoeveel je hiervan kiest, hangt af van je design. Als je een design (bijvoorbeeld je bedrijfslogo) in een andere kleur wilt laten borduren, bel ons dan of schrijf een e-mail of WhatsApp naar ons serviceteam.

Worden alle producten on-demand in Europa geborduurd?

Ja, alle geborduurde producten worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa geborduurd; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand zijn je geborduurde producten bijzonder duurzaam.

Wat zijn de maximale afmetingen van een geborduurd design?

Bij Spreadshirt is de maximale afmeting van een geborduurd design 209 x 209 mm. Maar de maximale afmeting hangt natuurlijk ook af van het soort product. Op een pet past maar een klein design, op een T-shirt past ook een groter design.


Meestal zien de wat kleiner geborduurde designs er bijzonder mooi uit. Eventueel neemt onze borduurexpert contact met je op over de afmeting van je te borduren design. In dit geval willen we het beste resultaat bij het borduren van je design behalen.

Hoe lang blijft een geborduurd design op kleding zitten?

Bij het borduren worden er echte draden in de stof genaaid. Daardoor is borduren een bijzonder robuuste en duurzame wijze om designs op kleding te zetten. Je kunt geborduurde designs ook bij hoge temperaturen wassen. Hier ontdek je nog meer voordelen.

Borduurbare werkkleding en meer van Spreadshirt

Sweaters laten borduren

Borduren is een heel luxe en mooie veredelingstechniek. Overtuig privé en op je werk met geborduurde hoodies, poloshirts, schorten of petten. Bij Spreadshirt kun je je persoonlijke logo bijvoorbeeld op talrijke producten laten borduren. Omdat hierbij echte draden worden gebruikt, is deze veredelingstechniek bijzonder duurzaam.

Werkkleding laten borduren

Poloshirts of sweaters – bij ons vind je heel eenvoudig de geschikte werkkleding om te laten borduren. Voor de horeca biedt Spreadshirt ook schorten aan die geborduurd kunnen worden. Het gewenste product zit er niet bij? Geen probleem – we zoeken samen de perfecte basis voor je logo of tekst.

Logo & designs laten borduren

Je logo is het uithangbord van je bedrijf? Kies dan borduren om een bijzonder luxe effect te krijgen. Of je nu privé of voor je werk bestelt: voor geborduurde producten is er geen minimale bestelwaarde, we berekenen de kwantumkorting automatisch.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h