Heel eenvoudig mokken bedrukken

Mok zelf ontwerpen met designs, tekst of foto’s

Mokken met gepersonaliseerd design staan op de werkplek
Bereken hier
Meer kopen, meer besparen
We verrekenen je kwantumkorting geheel automatisch.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Populaire producten uit deze categorie

Maten: Eén maat
Mok
Maten: Eén maat
Emaillen panoramamok
Maten: Eén maat
Mok tweekleurig
Maten: Eén maat
Panoramamok
Maten: Eén maat
Thermosmok met draagring
Maten: Eén maat
Mok
Maten: Eén maat
Emaillen panoramamok
Maten: Eén maat
Mok tweekleurig
Maten: Eén maat
Panoramamok
Maten: Eén maat
Thermosmok met draagring
Bedrijfskleding - banner

Bedrijfskleding

Nu logo’s laten drukken of borduren. Inclusief advies & controle.

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

FAQ - vaak gestelde vragen

Hoe worden mokken bedrukt?

Onze mokken worden – net als onze telefoonhoesjes – met thermosublimatie bedrukt. Hierbij wordt het design eerst op een transferfolie gezet en vervolgens onder grote hitte op het product gestoomd. Bij deze druktechniek wordt het oppervlak van de mok geverfd. Thermosublimatie is beschikbaar voor alle bestandsformaten, maar let er wel op dat de minimale resolutie voor pixeldesigns 400 dpi is.

Kan iedere mok worden gesublimeerd?

Ja, iedere mok uit ons assortiment kan worden gesublimeerd.

Hoe kan ik een foto op een mok laten drukken?

Om je foto op een mok te laten drukken, moet je het in de design-tool uploaden. De eisen aan je persoonlijke foto in pixeldesign zien er dan als volgt uit: je design mag geen achtergrond hebben en moet het bestandsformaat PNG, JPG, BMP of GIF hebben. We hebben bovendien een resolutie van minimaal 200 dpi nodig. Je foto mag echter niet groter zijn dan maximaal 10 MB en 4000 x 4000 pixel. Hoe je je foto voor het drukken kunt optimaliseren, lees je hier.

Kunnen mokken met foto’s in de vaatwasmachine?

Behalve onze emaille mokken en onze eenkleurige mokken kunnen al onze mokken met foto’s in de vaatwasmachine worden gewassen. Als je je mok met foto met de hand afwast, blijft de opdruk wel langer mooi.

Kunnen bedrukte mokken in de magnetron?

Ja, behalve de emaille mokken mogen al onze bedrukte mokken in de magnetron.

Kunnen gepersonaliseerde mokken bij jullie worden geruild of teruggegeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Je hebt de volgende mogelijkheden: omruilen tegen nieuwe artikelen, omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling of je krijgt de aankoopprijs terug als het bestelde product niet persoonsgebonden was gemaakt met tekst, designs of foto’s. Als je niet voor 100% tevreden bent met je gepersonaliseerde mok, kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Worden de gepersonaliseerde mokken in Europa bedrukt?

Ja, alle gepersonaliseerde mokken worden in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië.

Moet ik een minimaal aantal gepersonaliseerde mokken bestellen?

Bij Spreadshirt zijn er geen minimale bestelhoeveelheden. Je kunt één enkele bedrukte mok bestellen of 1.000 tegelijk. Hierbij kun je iedere mok precies zo ontwerpen, zoals jij dat wil.

Hoeveel kost het om een mok zelf te ontwerpen?

De prijs voor je zelf ontworpen mok van Spreadshirt is samengesteld uit de kosten voor het product, de drukkosten en event. een designprijs. Voor een tekst, zelf geüpload design en als ‘gratis’ gekenmerkte designs hoef je geen designprijs te betalen. Voordat je bestelt, krijg je een volledige specificatie van de totale kosten. Hoe meer producten je bestelt, hoe minder je per mok betaalt. Op onze hulppagina’s kun je je kwantumkorting voor ieder product eenvoudig berekenen. Nog vragen? Ons serviceteam helpt je graag telefonisch, per e-mail of WhatsApp.

Mok zelf ontwerpen met designs, tekst of foto’s

Mok ontwerpen: het is moeilijk kiezen

Mokken bedrukken bij Spreadshirt is niet iets voor iemand die moeilijk kan kiezen. Bij de expert voor on-demand-druk kun je bijna iedere denkbare mok of fles personaliseren, van de isolerende beker voor de coffee to go of de bierpul en gepersonaliseerde drinkfles tot de klassieke porseleinen mok. Bovendien kun je kiezen uit veel verschillende kleuren.

Nu hoeft niemand meer te mokken, alleen nog heel eenvoudig bedrukken

Met het bedrukken van mokken is het mogelijk: behalve je favoriete drank kun je tegenwoordig ook je favoriete design of je lijfspreuk met je meedragen. Het drukresultaat is duurzaam en geschikt voor de vaatwasser, daarop kunnen we proosten! Dankzij de grote keuze aan designs op de Spreadshirt Marktplaats kun je heel snel een mok zelf ontwerpen. Op het grote afdrukbereik kunnen zelfs bijzonder brede designs staan die de mok bijna omhullen.

Persoonlijke mokken cadeau geven

Behalve voor eigen gebruik zijn de koffiemokken ook altijd heel geschikt als cadeau. Een grappig wakker-worden-design of een heel persoonlijke fotomok met een herinneringsfoto van de hele familie zijn altijd welkom op het bureau of de ontbijttafel. Dat geldt ook voor slimme reclamemokken. Met een doordacht design zorgen bedrijven voor de beste plek in de koffiekamer.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h