Gepersonaliseerd multifunctioneel doek

Ontwerp je eigen multifunctionele doek

Stel bij sporten in de natuur met persoonlijke bandana’s
Bereken hier
Meer kopen, meer besparen
We verrekenen je kwantumkorting geheel automatisch.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Productdetails

Multifunctioneel doek

Onze MacGyver: de multifunctionele doek kun je op 12 verschillende manieren dragen en beschermt je dus altijd precies op de juiste plaats: als lichte sjaal om je hals, als gezichtsbescherming over mond en neus of als muts op je hoofd.
  • kan op 12 verschillende manieren worden gedragen
  • afmeting: ca. 25 x 50 cm
  • handwas aanbevolen niet strijken
  • materiaal: 100 % polyester
Opmerking: Spreadshirt heeft de labelling van dit product geactualiseerd. Tot de oude voorraad is verkocht, kan je bestelling nog artikelen uit de oude en de nieuwe voorraad bevatten.
Bedrijfskleding - banner

Bedrijfskleding

Nu logo’s laten drukken of borduren. Inclusief advies & controle.

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

FAQ - vaak gestelde vragen

Worden alle multifunctionele doeken print-on-demand in Europa bedrukt?

Ja, alle multifunctionele doeken worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand is je multifunctionele doek bijzonder duurzaam.

Kan ik mijn gepersonaliseerde multifunctionele doek omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je gepersonaliseerd multifunctionele doek, kun je hem binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Welke wijzen van verzenden zijn er voor zelf ontworpen multifunctionele doeken?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de expres-verzending ontvang je je gepersonaliseerde multifunctionele doek waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit kan echter afhangen van je leveradres en het aantal bestelde artikelen.

Hier kun je de actuele leveringstijden en verzendkosten bekijken.

Moet ik een minimaal aantal gepersonaliseerde multifunctionele doeken bestellen en krijg ik kwantumkorting als ik meerdere producten koop?

We willen dat iedereen individuele designs op multifunctionele doeken en dergelijke kan zetten, om het even hoeveel er worden besteld. Daarom is er bij Spreadshirt geen minimale bestelwaarde. Als je meerdere artikelen bestelt, krijg je automatisch een kwantumkorting.

Heeft de multifunctionele doek maar een afdrukbereik?

Ja, de multifunctionele doek kan alleen aan de voorkant worden bedrukt.

Hoe ontwerp ik een individueel multifunctioneel doek?

Het is heel eenvoudig om individuele multifunctionele doeken met Spreadshirt te maken. Je vindt in onze design-bibliotheek veel verschillende designs en lettertypes en natuurlijk kun je ook eigen designs uploaden. Als je hulp bij het ontwerpen nodig hebt, kun je contact opnemen met ons getalenteerde designteam dat je voordelig helpt bij het omzetten van je idee.

Van welk materiaal zijn de personaliseerbare multifunctionele doeken?

Onze multifunctionele doeken zijn van 100% polyester.

Hoe kunnen de multifunctionele doeken worden gewassen?

We adviseren onze multifunctionele doeken met de hand te wassen en het product niet te strijken.

Let bovendien op onze wasinstructies voor bedrukt en geborduurd textiel.

Ontwerp je eigen multifunctionele doek

Zo draag je een multifunctioneel doek

Weet je wat zo bijzonder is aan een multifunctioneel doek? Je kunt het op meerdere manieren dragen! Je kunt het op 12 verschillende manieren dragen: als haarband of hoofddoek in verschillende variaties, rondom je pols of als bescherming van mond en neus. Zo ontstond ook de geniale naam van dit doek. Bij Spreadshirt vind je het doek niet alleen in vier kleuren, maar je kunt het ook nog zelf ontwerpen! Als je het doek voor je gezicht draagt, kan het doek jou en anderen beschermen tegen druppelinfectie.

Zo geniaal is een slangdoek

Hoe is het mogelijk dat je een doek zonder bandjes op zoveel verschillende wijzen kunt dragen? Het multifunctionele doek is een rondgebreid doek uit een stuk. Het doek heeft dus geen begin en geen eind en kan net als een T-shirt gewoon over het hoofd worden getrokken. Oorspronkelijk is het ontworpen voor sporters en motorrijders zodat ze zich kunnen beschermen tegen de kou. Daarom is het ook een ideale bivakmuts. Jouw doek kun je zelf voorzien van een cool design of een spreuk. Zo maak je van een handige doek een stijlvol accessoir voor iedere dag.

Zo ontwerp je je halsdoek

Je wilt een multifunctioneel doek hebben, maar je weet nog niet hoe het eruit moet zien? Bedenk hoe het doek er als halsdoek het mooist uit zou zien. Je kunt bijna ieder design op het doek plaatsen, van bloemetjes tot symbolen of spreuken en patronen. Natuurlijk kun je het multifunctionele doek ook zo ontwerpen dat het er echt cool uitziet als je het over je mond trekt, zoals het een piraat of motorrijden zou doen. Als je weer naar je werk of de supermarkt gaat, zal je met dit doek zeker de aandacht trekken en jezelf en andere beschermen.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h