Gepersonaliseerd multifunctioneel doek

Ontwerp je eigen multifunctionele doek

Stel bij sporten in de natuur met persoonlijke bandana’s
Bereken hier
Meer kopen, meer besparen
We verrekenen je kwantumkorting geheel automatisch.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Productdetails

Multifunctioneel doek

Onze MacGyver: de multifunctionele doek kun je op 12 verschillende manieren dragen en beschermt je dus altijd precies op de juiste plaats: als lichte sjaal om je hals, als gezichtsbescherming over mond en neus of als muts op je hoofd.
  • kan op 12 verschillende manieren worden gedragen
  • afmeting: ca. 25 x 50 cm
  • handwas aanbevolen niet strijken
  • materiaal: 100 % polyester
Opmerking: Spreadshirt heeft de labelling van dit product geactualiseerd. Tot de oude voorraad is verkocht, kan je bestelling nog artikelen uit de oude en de nieuwe voorraad bevatten.
Bedrijfskleding - banner

Bedrijfskleding

Nu logo’s laten drukken of borduren. Inclusief advies & controle.

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

Ontwerp je eigen multifunctionele doek

Zo draag je een multifunctioneel doek

Weet je wat zo bijzonder is aan een multifunctioneel doek? Je kunt het op meerdere manieren dragen! Je kunt het op 12 verschillende manieren dragen: als haarband of hoofddoek in verschillende variaties, rondom je pols of als bescherming van mond en neus. Zo ontstond ook de geniale naam van dit doek. Bij Spreadshirt vind je het doek niet alleen in vier kleuren, maar je kunt het ook nog zelf ontwerpen! Als je het doek voor je gezicht draagt, kan het doek jou en anderen beschermen tegen druppelinfectie.

Zo geniaal is een slangdoek

Hoe is het mogelijk dat je een doek zonder bandjes op zoveel verschillende wijzen kunt dragen? Het multifunctionele doek is een rondgebreid doek uit een stuk. Het doek heeft dus geen begin en geen eind en kan net als een T-shirt gewoon over het hoofd worden getrokken. Oorspronkelijk is het ontworpen voor sporters en motorrijders zodat ze zich kunnen beschermen tegen de kou. Daarom is het ook een ideale bivakmuts. Jouw doek kun je zelf voorzien van een cool design of een spreuk. Zo maak je van een handige doek een stijlvol accessoir voor iedere dag.

Zo ontwerp je je halsdoek

Je wilt een multifunctioneel doek hebben, maar je weet nog niet hoe het eruit moet zien? Bedenk hoe het doek er als halsdoek het mooist uit zou zien. Je kunt bijna ieder design op het doek plaatsen, van bloemetjes tot symbolen of spreuken en patronen. Natuurlijk kun je het multifunctionele doek ook zo ontwerpen dat het er echt cool uitziet als je het over je mond trekt, zoals het een piraat of motorrijden zou doen. Als je weer naar je werk of de supermarkt gaat, zal je met dit doek zeker de aandacht trekken en jezelf en andere beschermen.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h