Mutsen bedrukken met designs, tekst of foto’s

Mutsen bedrukken - heel persoonlijk

Petje af! Beanies, petten en mutsen eenvoudig zelf ontwerpen

Bereken hier
Meer kopen, meer besparen
We verrekenen je kwantumkorting geheel automatisch.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Petje af voor deze selectie mutsen en petten

Maten: Eén maat
Trucker Cap
(946)
Maten: S/M (Petten) - M/L (Petten)
Stanley/Stella Bucket Hat
Maten: Eén maat
Jersey-Beanie
(972)
Maten: Eén maat
Snapback cap
(2815)
Maten: Eén maat
Biologische baseballpet
(7)
Maten: Eén maat
Trucker Cap
(946)
Maten: S/M (Petten) - M/L (Petten)
Stanley/Stella Bucket Hat
Maten: Eén maat
Jersey-Beanie
(972)
Maten: Eén maat
Snapback cap
(2815)
Maten: Eén maat
Biologische baseballpet
(7)

FAQ - vaak gestelde vragen

Op welke delen kan ik mijn pet laten borduren?

Bij onze petten kun je de voorkant en de rechter en linker zijkant laten borduren. Het geborduurde deel kun je heel eenvoudig in de design-tool herkennen. We berekenen voor ieder borduurbereik een vaste prijs.

Wat is een trucker-cap?

Een trucker-cap herken je aan de brede klep en de ademende mesh-stof aan de achterkant. De cap kun je bovendien in de wijdte instellen en maakt een casual look perfect.

Hoe weet ik welke maat ik voor een baseball-cap nodig heb?

Informatie over de maten vind je in de betreffende maattabel. Meet met een meetlint de omvang van het hoofd daar waar de pet zal zitten. Zo vind je de juiste maat. Als je twijfelt tussen twee maten, kun je een pet nemen die je al hebt en die goed past om ook de hoogte van de pet, dus van midden boven tot de rand te meten. Je kunt dan in de tabel zien welke maat het best bij je past.

Kun je bij Spreadshirt ook mutsen laten borduren?

Ja, bij ons kun je ook mutsen laten borduren. Bepaal eerst welke muts je wilt laten borduren en zet in de borduur-tool een tekst of een design op de muts.

Kan ik petten en mutsen met een logo laten bedrukken?

Ja, je kunt ook je logo op een pet of muts zetten. Om een logo op je pet of muts te zetten, moet je het bestand in een volgend formaat uploaden: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG of AI. Het bestand mag maximaal 10 MB groot zijn. Plaats het logo na het uploaden daar waar je het wil hebben, pas eventueel de grootte aan en dan is je pet en je muts met logo al klaar om te bedrukken. Als de resolutie van je design niet groot genoeg is voor de druk, neem dan contact op met onze grafische service. Zij helpen je voor een vaste prijs verder.

Kunnen gepersonaliseerde petten en mutsen bij jullie worden geruild of teruggegeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Je hebt de volgende mogelijkheden: omruilen tegen nieuwe artikelen, omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling of je krijgt de aankoopprijs terug als het bestelde product niet persoonsgebonden was gemaakt met tekst, designs of foto’s. Als je niet voor 100% tevreden bent met je individueel ontworpen pet of je gepersonaliseerde muts, kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Worden de gepersonaliseerde mutsen in Europa bedrukt?

Ja, alle gepersonaliseerde mutsen worden in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië.

Moet ik een minimaal aantal bedrukte mutsen bestellen?

Bij Spreadshirt zijn er geen minimale bestelhoeveelheden. Je kunt één enkele bedrukte muts bestellen of 1.000 tegelijk. Hierbij kun je iedere muts precies zo ontwerpen, zoals jij dat wil.

Hoeveel kost een gepersonaliseerde must?

De prijs voor je zelf ontworpen muts of je gepersonaliseerde pet van Spreadshirt is samengesteld uit de kosten voor het product, de drukkosten en event. een designprijs. Voor een tekst, zelf geüpload design en als ‘gratis’ gekenmerkte designs hoef je geen designprijs te betalen. Voordat je bestelt, krijg je een volledige specificatie van de totale kosten. Hoe meer producten je bestelt, hoe minder je per muts of pet betaalt. Op onze hulppagina’s kun je je kwantumkorting voor ieder product eenvoudig berekenen. Nog vragen? Ons serviceteam helpt je graag telefonisch, per e-mail of WhatsApp.

Petje af! Beanies, petten en mutsen eenvoudig zelf ontwerpen

Heel eenvoudig mutsen bedrukken

Met Spreadshirt kun je heel eenvoudig mutsen en petten zelf ontwerpen: lekkere warme wintermutsen of toch liever een casual trucker cap, ieder slim hoofd verdient een passend hoofddeksel. Gelukkig hebben we niet alleen mutsen voor vrouwen en mannen in ons hoofdbedekkingsassortiment, maar ook voor kinderen en baby’s. De eerste zelf ontworpen pet of muts zal zeker komen.

Petten met een persoonlijke boodschap

Waarom niet de gelegenheid benutten en je eigen pet of muts voorzien van een persoonlijke boodschap? Natuurlijk is een muts of een pet ook een heel leuk cadeau. En de pet beschermt je in de zomer ook nog tegen de zon en de muts in de winter tegen de kou. Ongelooflijk goed! Ontwerp nu je muts of pet volgens je eigen smaak.

Petten bedrukken en jaloerse blikken weerstaan

Met snapback caps kan iedereen er cool uitzien, maar ze bedrukken met een cool design en de eigen boodschap aan de wereld laten zien, dat kan niet iedereen en is vrij uniek. Kies uit een bijna oneindig aantal designs een geschikt design dat je hoofd mag versieren. Wees anders dan de anderen met een individueel ontworpen muts of pet.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h