Pet en muts met gepersonaliseerd geborduurd design
Geen minimale bestelhoeveelheid

Petten en mutsen borduren met Spreadshirt

Mutsen en petten borduren - wij doen dat voor jou

Nu laten borduren
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Grafische hulp inclusief
We optimaliseren je borduurbestand, helemaal gratis.
Orders worden gratis gecontroleerd
We controleren de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Alles behalve gewoontjes: borduren

Close-up van een gepersonaliseerd geborduurd bedrijfslogo
  • meest duurzame veredelingstechniek
  • hoogwaardig en edel
  • ideaal voor opschriften en logo’s

Een geborduurd logo is chic en is enorm robuust. Sweaters, petten, schorten, poloshirts of nog veel meer producten: met een borduursel krijg je een heel levendige en exclusieve uitstraling. Omdat het borduurwerk van echte draden is gemaakt, is je tekst of je logo net zo duurzaam als de kleding.

Eenvoudig petten & mutsen laten borduren

Petten borduren

Coole Caps voor de crew bij de klantenservice, mooie beanies als give-away voor vaste klanten of gewoon een persoonlijk ontworpen muts die je in het koude jaargetijde lekker warm houdt. Wat je ook doet of wie je doelgroep ook is, een geborduurde hoofdbedekking met logo of design ziet er niet alleen goed uit, maar past ook optimaal bij professionele of particuliere gelegenheden.

Petten online borduren

Petten zelf borduren kan zo eenvoudig zijn! Of het nu een logo, design of reclameboodschap is, met Spreadshirt kun je baseballpetten e.d. heel persoonlijk borduren en heel snel laten leveren. Een grote keuze aan kleuren en modellen ligt op je te wachten. Of het nu een stijlvol unicaat is of een warme ondersteuning voor de hele vereniging.

Onze printexperts staan ​​voor je klaar

Als je meer dan 50 petten, poloshirts, schorten of sweaters bestelt, telt dat voor ons al als grote bestelling. Vanaf dit aantal is een hoogwaardige veredeling zoals borduren zeker de moeite waard. Wat je plannen ook zijn, we adviseren je graag persoonlijk en helpen je op weg naar de perfecte pet.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h