Heel persoonlijke onderzetters bedrukken

Onderzetters
Onderzetters zelf ontwerpen en je inrichting een extraatje geven
Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten

Productdetails

Onderzetters (4 stuks)

Nooit meer kringen op je meubels! Met deze persoonlijke onderzetters geef je de salontafel, bijzettafel enz. je persoonlijke stijl en bescherm je ze tegelijkertijd tegen vlekken door hete mokken of vochtige glazen.
  • Glanzend hardboard, onderkant glijvast kurk
  • Afmetingen: 95 x 95 x 3 mm
  • Dikte: 3mm
  • Eenvoudig met een vochtige doek te reinigen (niet geschikt voor vaatwasmachine)

Heel persoonlijke onderzetters bedrukken bij Spreadshirt

Een mooi huis wordt nog gezelliger met een persoonlijke inrichting. Leuk als die daarnaast ook nog heel handig is. Onze onderzetters om zelf te ontwerpen voldoen aan beide criteria. Bedrukt met je favoriete design geven ze je salontafel een persoonlijke uitstraling en beschermen hem bovendien tegen kringen. Lelijke koffiekringen of theedruppels op de tafel behoren dankzij de onderzetters definitief tot het verleden. Bovendien kun je je inrichtingsstijl met de passende opdruk voor je onderzetters ook nog mooi accentueren.

Onderzetters ontwerpen voor je volgende party

Ook voor het volgende feestje met je vrienden zijn onze onderzetters uitstekend geschikt. Als bierviltje zien ze er onder met gerstenat gevulde glazen ook heel goed uit. Dankzij de vierkante vorm met de afmeting 9,5 x 9,5 cm hebben patronen net zo’n harmonisch effect als je favoriete kiekje of een grappige spreuk die onder het bierglas uitkijkt. En zelfs als het feestje iets ruiger wordt, hoef je je geen zorgen te maken over gemorste drankjes. Dankzij de onderkant van kurk glijden onze onderzetters om zelf te ontwerpen absoluut niet.