Persoonlijke paraplu bedrukken

 Paraplu\n
Persoonlijke bescherming: paraplu zelf ontwerpen met tekst of designs
Bereken hier
Meer kopen, meer besparen
We verrekenen je kwantumkorting geheel automatisch.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Productdetails

Paraplu (klein)

Daar kun je droog mee thuis komen. De handige begeleider voor natte dagen past in iedere tas en is snel tevoorschijn gehaald als er regenwolken aan komen drijven.
  • lengte ingeklapt: 24 cm
  • handige sluiting met klittenband en beschermhoes voor het bewaren
  • materiaal: kunststof, metaal, scherm van 100% polyester

FAQ - vaak gestelde vragen

Worden de paraplu’s print-on-demand in Europa bedrukt?

Ja, alle individuele paraplu’s worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand is je individuele paraplu bijzonder duurzaam.

Kan ik mijn gepersonaliseerde paraplu omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je individuele paraplu, kun je het artikel binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Welke wijzen van verzenden zijn er voor zelf ontworpen paraplu’s?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de expres-verzending ontvang je je gepersonaliseerde paraplu waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit kan echter afhangen van je leveradres en het aantal bestelde artikelen.

Hier kun je de actuele leveringstijden bekijken.

Moet ik een minimaal aantal gepersonaliseerde paraplu’s bestellen en krijg ik kwantumkorting als ik meerdere producten koop?

We willen dat iedereen individuele designs op paraplu’s en dergelijke kan zetten, om het even hoeveel er worden besteld. Daarom is er bij Spreadshirt geen minimale bestelwaarde. Als je meerdere artikelen bestelt, krijg je automatisch een kwantumkorting.

Kan de paraplu maar aan een kant worden bedrukt?

De paraplu kan op twee tegenoverliggende zijden worden bedrukt.

Hoe maak ik een individuele paraplu?

Het is heel eenvoudig om een individuele paraplu met Spreadshirt te maken. Je vindt in onze design-bibliotheek veel verschillende designs en lettertypes en natuurlijk kun je ook eigen designs uploaden. Als je hulp bij het ontwerpen nodig hebt, kun je contact opnemen met ons getalenteerde designteam dat je voordelig helpt bij het omzetten van je idee.

Paraplu’s bedrukken tegen wind en weer

Stokparaplu, zakparaplu of gewoon alle twee? Bij het bedrukken van paraplu’s kun je kiezen uit deze twee klassieke varianten. Als je een kleine, handige paraplu zoekt, die je altijd in je tas mee kunt nemen, zal onze zakparaplu met handmatige opening de juiste keuze zijn. Als je eerder een grote paraplu zoekt, waaronder je ook met z’n tweeën past, dan is onze grote automatische paraplu met de elastische spanners van fiberglas en de bijzonder stabiele handgreep de juiste keuze.

Je paraplu zelf ontwerpen met Spreadshirt

Bedrukte paraplu’s zijn voor veel bedrijven het klassieke reclameartikel en voor vrienden en familie een mooi cadeau. Bovendien is het een uitnodiging om meer met elkaar te doen: helemaal volgens het motto ‘er bestaat geen slecht weer, alleen slecht uitgeruste mensen’ staat de volgende wandeling met z’n tweetjes of een uitstapje onder regenwolken niets meer in de weg. Met een persoonlijk bedrukte paraplu kun je bovendien vrij zeker zijn dat niemand per ongeluk jouw paraplu meeneemt. Waar wacht je nog op? Bedruk nu een paraplu!

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h