Schorten met gepersonaliseerd geborduurd design
Geen minimale bestelhoeveelheid

Schorten borduren met Spreadshirt

Heel fijne stof voor horecateams & privé bourgondiërs

Nu laten borduren
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Grafische hulp inclusief
We optimaliseren je borduurbestand, helemaal gratis.
Orders worden gratis gecontroleerd
We controleren de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Alles behalve gewoontjes: borduren

Close-up van een gepersonaliseerd geborduurd bedrijfslogo
  • meest duurzame veredelingstechniek
  • hoogwaardig en edel
  • ideaal voor opschriften en logo’s

Een geborduurd logo is chic en is enorm robuust. Sweaters, petten, schorten, poloshirts of nog veel meer producten: met een borduursel krijg je een heel levendige en exclusieve uitstraling. Omdat het borduurwerk van echte draden is gemaakt, is je tekst of je logo net zo duurzaam als de kleding.

Laat schorten online borduren

Geborduurde schorten voor elke gelegenheid

Er zijn mensen die een gepersonaliseerde barbecueschort nodig hebben voor het weekend en er zijn mensen die een set kookschorten nodig hebben voor de horeca of bistroschorten voor een event van een vereniging of bedrijf. Welke schort je ook wilt, voor in het café, restaurant of voor thuis: wij realiseren je plannen graag.

Schorten met geborduurde logo's

Spreadshirt biedt je een grote keuze aan schorten om te borduren. Wat dacht je van een gedrukt logo of een individueel bedrijfs- of verenigingsdesign? Geen probleem: Bij ons kun je je gewenste schort heel eenvoudig zelf ontwerpen, of dit er nu één is of meerdere voor je hele team.

Schorten voor iedereen: Grote bestellingen

Wil je misschien je hele team uitrusten met geborduurde schorten? Onze uniseks-schorten zijn van hoge kwaliteit en zijn heel duurzaam. Ze zijn dus uitstekend geschikt als werkkleding voor koks en andere medewerkers in de horeca. Als je een grote bestelling opgeeft, krijg je natuurlijk een optimale service. Ontwerp de schort van je keuze door er heel eenvoudig je eigen logo of design op te zetten. Om het geheel af te ronden, zou ook nog een passend poloshirt met jouw logo of design interessant zijn.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h