Teddyberen bedrukken en liefde cadeau doen

 Teddyberen\n
Knuffelbeer om zelf te ontwerpen: Teddybeer met foto bedrukken
Bereken hier
Meer kopen, meer besparen
We verrekenen je kwantumkorting geheel automatisch.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Productdetails

Teddy

Als knuffeldier, beste vriend of trouwe bedbewaker wordt deze schattige knuffelteddy met T-shirt door groot en klein met open armen ontvangen.
  • aangenaaide knoopogen van kunststof
  • fluweelzacht pluche vel
  • hoogte zittend: 20 cm (met oren)
  • gewicht: 77 g
  • materiaal: 100 % polyester

Nu je teddybeer met een foto bedrukken

Het is een blijvende herinnering aan vroeger: de teddybeer die troost en je nooit in de steek laat. Maar niet alleen kinderen en baby’s zijn blij met zo’n kleine metgezel: ook voor vrienden en partners is de knuffelbeer met zijn grote kraalogen een favoriet cadeau dat uit je hart komt en echte gelukbrengende kwaliteiten meebrengt. Bij Spreadshirt kun je het knuffeldier zelf ontwerpen: door een T-shirt dat bedrukt kan worden, wordt deze beer persoonlijk en uniek.

Hoe wil je je teddybeer bedrukken?

Jij mag kiezen: behalve tekst en ontelbare designs uit onze designgalerie kun je ook je knuffeldier met een foto personaliseren. Met slechts een paar keer klikken kun je een eigen foto uploaden en je teddybeer met een foto laten bedrukken. Een foto van jezelf of een gemeenschappelijke herinnering geeft de beer een heel bijzondere betekenis. Hij wordt een symbool van jullie vriendschap of liefde als jullie eens niet bij elkaar kunnen zijn.