Productselectie met bedrijfslogo’s, die met zeefdruk kunnen worden gemaakt
Minimum: 20 stuks

Zeefdruk om zelf te ontwerpen

Kleurrijke textieldruk voor jouw bedrijf of team

Product selecteren
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Grafische service – €44,95 incl. btw
We maken een vrij beschikbaar design en optimaliseren het voor het drukken.
Orders worden gratis gecontroleerd
We controleren de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Persoonlijke zeefdruk in slechts drie stappen

Zeefdrukmachine aan het werk

Design uploaden

Ons designteam controleert jouw design en bereidt het voor het afdrukken voor.

Bestelling goedkeuren

Je krijgt per e-mail een bevestiging die je direct kunt vrijgeven.

Productie & verzenden

We produceren en verzenden de bestelling naar het door jou gewenste adres.

Je zult daarom van de zeefdruk gaan houden

Detailopname van een zeefdruk op zwarte stof


  • Bijzonder hoge drukkwaliteit
  • Duurzaam en wasbestendig
  • Heel voordelig bij grote aantallen


De koningsklasse van de druktechnieken combineert veel voordelen. Bij de zeefdruk ontstaan krachtige, glanzende en hoogwaardige opdrukken. Omdat de opdruk met behulp van een sjabloon heel nauwkeurig kan worden gemaakt, is zeefdruk ook geschikt voor heel fijne designs en kan worden gebruikt voor bijna iedere textielsoort.

FAQ - vaak gestelde vragen

Voor hoeveel mensen kan ik bestellen?

Bestel zoveel artikelen als je wilt! Er moeten minimaal 20 artikelen worden besteld. Als je meer dan 250 stuks bestelt, staat er een expert uit ons team voor grote bestellingen voor je klaar.

Moet ik een Spreadshirt-design gebruiken of kan ik een eigen design gebruiken?

Het is alle twee mogelijk. Het enige verschil is dat je bij een zelf geüpload design niet de inkoopprijs terugkrijgt als je het product retourneert. In dit geval krijg je een tegoedbon van Spreadshirt.

Hoeveel producten moet ik bestellen om een kwantumkorting te krijgen?

Korting krijg je al vanaf 20 artikelen. Hoe meer artikelen je bestelt, hoe meer korting je krijgt.

Kan mijn bestelling bestaan uit meer dan een productsoort (bv shirt met lange mouwen voor mannen, een dameshoodie enz.)?

Dat is bij zeefdruk ingewikkelder want je moet altijd minimaal 20 stuks van een productsoort bestellen om deze druktechniek te kunnen gebruiken. Dat betekent dat je minimaal 20 hoodies voor mannen en 20 voor vrouwen moet bestellen om beide in dezelfde druktechniek te krijgen.

Welke betaalwijzen worden er geaccepteerd?

Spreadshirt accepteert overschrijvingen, betalingen via Paypal en kopen op factuur (alleen in Duitsland) vanaf een aankoopwaarde van € 150. Hier lees je de details.

Kan ik een enkel artikel retourneren en de rest houden? Welk effect heeft dit op de kwantumkorting?

Je kunt een willekeurig aantal artikelen retourneren. Ons systeem zal het bedrag berekenen dat op basis van de veranderde kwantumkorting moet worden betaald.

Kan ik een tegoedboncode in combinatie met een kwantumkorting gebruiken?

Je kunt de tegoedboncode van een lopende promotie gebruiken in combinatie met de kwantumkorting. Dat gaat automatisch als je naar de kassa gaat en de code invult. Aparte kortingsacties kunnen echter van deze regel afwijken.

Zeefdruk bij Spreadshirt

Zeefdruk voor allerlei kleding

De zeefdruk is een van de oudste en tot vandaag meest populaire druktechnieken. Bij deze techniek drukken we de kleuren na elkaar in laagjes op de kleding. Het resultaat zijn bijzonder krachtige, glanzende kleuren die heel duurzaam zijn. Spreadshirt maakt opdrukken met zeefdruk op T-shirts, sweaters, hoodies en veel meer producten mogelijk.

Zeefdruk voor grote bestellingen & kleinere teams

Bij de zeefdruk moet voor ieder design een sjabloon worden gemaakt. Daarom is deze druktechniek vooral geschikt voor grotere bestellingen en latere bestellingen van hetzelfde design. Terwijl we de kleuren van je zeefdruk-design relatief eenvoudig kunnen veranderen, moeten we voor iedere wijziging van de afmeting een nieuw sjabloon maken. We bedrukken met zeefdruk al vanaf 20 artikelen en we accepteren ook grote bestellingen.

Zeefdruk hoodies, polo’s enz.

Spreadshirt biedt je een bijzonder grote keuze aan producten voor zeefdruk, zoals bijvoorbeeld zeefdruk poloshirts. En je kunt ook ieder design kiezen dat je wil! Ons designteam controleert ieder design gratis en maakt het voor het afdrukken klaar. We sturen je voor het drukken een e-mail met alle details om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent. Je hoeft deze mail alleen nog maar te bevestigen. Overtuig jezelf en laat nu producten voor je team en je bedrijf met zeefdruk bedrukken.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h