Verdien geld met je designs. Heel eenvoudig en zonder risico.
Het platformvoor je ideen

Verdien geld met de verkoop van je designs op meer dan 200 producten.


Altijd gratis. Geen maar.

Publiceer je eigen designs
heel eenvoudig op meer dan 200 producten!

Functionele shirts
Functionele shirts
Vintage shirts
Vintage shirts
Mokken
Mokken
Kinder-T-shirts
Kinder-T-shirts
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesjes
Sportieve tank tops
Sportieve tank tops
Shirts met lange mouwen
Shirts met lange mouwen
Hoodies en sweaters borduren
Hoodies en sweaters borduren
caps & mutsen
caps & mutsen
Flowy Tank Tops
Flowy Tank Tops

Altijd gratis

Open je Spreadshop

Verkoop je eigen merchandise – zonder uitgaven.

Laptop
  • Bepaal zelf je prijzen
  • Richt je shop persoonlijk in
  • Stel je assortiment flexibel samen
Lees meer!Open je Spreadshop

Bepaal zelf je prijzen

Bepaal zelf je prijzen // Spreadshop biedt je van alle aanbieders de meeste inkomsten. Je bepaalt zelf de prijzen voor je shop en verhoogt je vergoeding nog eens extra met de succesbonus. Lok klanten met flexibele kortingen naar je shop. Je werkt loont!

Richt je shop persoonlijk in

Richt je shop persoonlijk in // Presenteer je merk, band, label of collectie volgens jouw wensen. Richt je shop heel persoonlijk in zodat je klanten de shop herkennen en ervan gaan houden. Jij bepaalt welke producten je wilt verkopen. Maak de shop zoals jij wilt!

Stel je assortiment flexibel samen

Stel je assortiment flexibel samen // In het Spreadshopassortiment vind je honderden producten die perfect bij jou en je merk passen. Of het nu kleding voor kinderen of volwassenen is, accessoires of home & living-artikelen, pas je assortiment steeds weer opnieuw aan, net als de prijzen!

Open je Spreadshop

Verkoop op de Marktplaats

Deel je designs met een miljoenenpubliek.

Laptop
  • Presenteer je designs dagelijks aan 130.000 mensen
  • Verdien geld met je talent. Helemaal gratis.
  • Toegang tot exclusieve campagnes, Amazon & eBay
Lees meer!Verkoop op onze Marktplaats

Presenteer je designs dagelijks aan 130.000 mensen

Bereik een heel groot publiek // Meer dan 130.000 mensen bezoeken dagelijks Spreadshirt - potentieel publiek voor je designs en je talent. Met onze reclame en een slimme marketing halen we heel veel nieuwe klanten naar onze pagina. Doe mee en laat de wereld zien wat je kunt.

Verdien geld met je talent. Helemaal gratis.

Verkopen zonder risico // Alles wat je moet doen, is creatief zijn. Wij doen de rest. Designs verkopen bij Spreadshirt betekent nul risico voor jou. Meld je aan, upload je designs, verdien geld Je hebt absoluut geen kosten vooraf en voor het verzenden en de service zorgt Spreadshirt. En dat allemaal helemaal gratis voor jou. Altijd.

Toegang tot exclusieve campagnes, Amazon & eBay

Jouw kans op de spotlights // Wij zijn gelukkig als onze designers succes hebben. Campagnes, zoals het T-shirt van de week en Spreadshirt Select presenteren geselecteerde designs aan een miljoenenpubliek wereldwijd. Dit is jouw kans! En als klap op de vuurpijl: op succesvolle pagina’s zoals Amazon en Ebay kun je een nog groter publiek bereiken.

Verkoop op onze Marktplaats

Kies zelf het platform waarop jij wil verkopen

Ontwerp producten die bij je merk passen en verkoop ze met de grootste shop-systemen en marktplaatsen.

Koppel je aan de grootste e-commerce platformen.
Jouw shop. Jouw doelgroep. Jouw merk.
Geen risico. Geen kosten. Hogere inkomsten.

Koppel je aan de grootste e-commerce platformen.

Verkoop overal waar je klanten zijn en benut alle voordelen van het shop-systeem. Profiteer van de zichtbaarheid en de SEO-tools van grote platformen zoals Shopify, Etsy of WooCommerce. Met SPOD is verkopen heel eenvoudig!

Jouw shop. Jouw doelgroep. Jouw merk.

Met SPOD is je business voor 100% van jou want dankzij white-label-service staat je merk altijd in de spotlights. Wij produceren en verzenden voor jou binnen 48 uur en jij hebt direct contact met je klanten en hebt dus de volledige controle.

Geen risico. Geen kosten. Hogere inkomsten.

SPOD is gratis, zonder kleine lettertjes. Je hoeft niets van te voren betalen en er is geen minimale bestelhoeveelheid. Pas al je bestelt, betaal je voor het product en onze drukservice. De verkoopprijzen en je winst bepaal je zelf. Heel eenvoudig en zonder verborgen kosten.

Verkoop nu met SPOD

Zonder risico, zonder kosten, zonder stress.
Maak je maar geen zorgen want wij zorgen voor alles.

Opslag
Opslag // Wij zorgen compleet voor de goederenvoorraad en de opslag. Spreadshirt heeft meer dan 200 hoogwaardige producten en accessoires op voorraad en produceert ze direct on-demand.
Drukken
Drukken // Bij ons worden alleen druktechnieken van de hoogste kwaliteit gebruikt. Zo garanderen we altijd de beste en meest briljante drukresultaten.
Afwikkeling
Afwikkeling // Van de bestel- en betaalafwikkeling tot de klantenservice: we nemen al het werk van je over dat bij een eigen business ontstaat. Je kunt je dus ontspannen. Wij zorgen ervoor.
Verzenden
Verzenden // Dankzij onze 5 productievestigingen in Europa en de VS kunnen we bestellingen naar meer dan 150 landen verzenden.
Betalen
Betalen // Verkoop je designs in 19 landen en verspreid je boodschap op Marktplaatsen in 12 verschillende talen. Spreadshirt maakt een eenvoudige online-handel mogelijk in 10 verschillende valuta’s.
Klantenservice
Klantenservice // Het bekroonde klantenservice-team van Spreadshirt zorgt ervoor dat je klanten zonder problemen kunnen inkopen. Je kunt erop vertrouwen dat je klanten in goede handen zijn.
Hallo, succes!

Shopeigenaar

Eigenaar - Liz

Liz , Eigenaar van "Sweets n Treats"

Ik heb deze zomer mijn eerste bakkerij geopend. De vraag naar T-shirts was enorm! Spreadshirt heeft het voor mij als banketbakker heel eenvoudig gemaakt om merchandising in mijn aanbod op te nemen.

Eigenaar - Kerstin

Kerstin , Eigenaar van ‘Gscheade Leibal’

Mijn idee om shirts met teksten in Oostenrijks dialect te verkopen, wilde ik gelijk realiseren zonder voor het drukken te hoeven zorgen. Het was voor mij heel motiverend om deze shop met Spreadshirt samen op te bouwen.

Marktplaats-designer

Designer - Olivier

Olivier , Designer uit Frankrijk

Ik heb Spreadshirt gekozen omdat het platform heel bekend is en ik hier heel eenvoudig producten online kan zetten. Ik wilde in geen geval uren lang mijn designs uploaden.

PR-student - Paige

Paige , PR-student uit San Francisco

Naast de universiteit en het werk, heb ik gezocht naar een eenvoudig platform voor mijn kunst. Toen ik me had aangemeld, ging alles vanzelf. Dankzij Spreadshirt heb ik genoeg tijd over voor het studeren (en pizza eten ;)).