Trui bedrukken

Trui bedrukken

  1. Kies uit meer dan 100 producten
  2. Kies je ontwerp / tekst of upload een foto
  3. Kies je maat
  4. Klaar!
Trui zelf ontwerpen
Terug

Gedetailleerde informatie

Mannensweater met capuchon

Mannensweater met capuchon

Beschrijving: Lekkere warme sweater met capuchon voor mannen, 80% katoen en 20% polyester

Merk: Spreadshirt
Maten: S, M, L, XL, XXL
Printtechniekenr: Flex Print, Flock Print, Digitale overdracht, Digital Direct, Flex Speciaal Print, Offset Transfer, Zeeftransfer

Kleuren:
wit   wit
zwart   zwart
rood   rood
navy   navy
bruin   bruin
kelly groen   kelly groen
grijs gespikkeld   grijs gespikkeld
groen   groen
koningsblauw   koningsblauw

Online je eigen trui bedrukken

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerde trui en wil je deze ergens laten drukken? Bij Spreadshirt (link to homepage) kun je vanaf nu je eigen trui bedrukken zonder er minimaal een aantal te moeten afnemen. Wij bedrukken alle truien per stuk en met de hand. Dat wil dus zeggen dat je eigenlijk een unieke trui zult krijgen.

Waarom een trui bedrukken bij Spreadshirt?

Spreadshirt staat voor kwaliteit en een top service! Voor al onze producten geldt, dus ook voor een trui, dat we alleen kwalitatief hoogwaardige producten in ons assortiment opnemen. Uiteraard willen we voorkomen dat je problemen met een trui ervaart. Mocht je toch een ‘probleem’ ervaren met je eigen persoonlijke trui, dan kun je zonder enkel probleem contact opnemen met ons hulpvaardige serviceteam en wordt er altijd een gepaste oplossing gevonden. Overigens als een trui toch niet past, dan kun je deze natuurlijk zonder probleem ruilen voor een andere maat! Dus of je eigen trui wil laten bedrukken, t-shirt bedrukken? Dat kan hier. of je eigen keukenschort wil bedrukken: je zult versteld staan van de kwaliteit.

Een trui bedrukken voor elke gelegenheid

Stel je gaat met een vriendengroep op vakantie en zoekt nog een leuk product waarmee je het groepsgevoel kunt aangeven. Dan is een gezamenlijke trui met daarop een persoonlijke (bij)naam natuurlijk erg leuk. Zo zijn er nog tal van mogelijkheden te bedenken om je eigen trui te bedrukken. Wat denk je bijvoorbeeld van een eigen trui met daarop je naam voor voor en na het sporten? Wacht in ieder geval niet langer en start direct met je eigen trui bedrukken!

Onze tevredenheidsgarantie Past niet? Stuur het terug! 30 dagen lang.
Acties, kortingen, nieuws: Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Abonneren

Regelmatig en punctueel in je inbox

  • Exclusieve kortingsacties en vouchers
  • Nieuwe producten in ons assortiment
  • Onze meest grappige en populairste T-shirtideeën
Spreadshirt gebruikt je e-mailadres uitsluitend om jou informatiemails toe te sturen. Een opzeggen van de nieuwsbrief is ten alle tijden mogelijk.