We willen je zien groeien

Werken bij Spreadshirt
Naar de vacatures
Flexibele werkmethodes en moderne tools
Een open bedrijfscultuur met Feel Good Management en veel ruimte voor inspraak
Moderne kantoren met dakterrassen, tafeltennis, playstation en voetbaltafel, gratis drinken en fruit... en natuurlijk heel veel T-Shirts
Werken op ooghoogte in internationale en professionele teams
Come as you are bij Spreadshirt is er geen dresscode
individuele ontwikkelings­mogelijkheden en regelmatig feedback
Flexibele werktijden en home-office-optie
Ouders zijn welkom We are family familiefeesten, support bij het zoeken naar een kleuterschool, flexibiliteit

Kom in ons team!

Meer dan slechts een baan
Spreadshirt is een van de snelst groeiende e-commercebedrijven en altijd op zoek naar versterking. Bij ons zijn ervaren experts evenzo welkom als beginners, zij-instromers, hondenbaasjes, familiemensen, langslapers of geitenwollensokkendragers (bij Spreadshirt is er geen dresscode).
Als jij zin hebt om met de beste collega’s ter wereld (oftewel uit meer dan 20 landen) samen te werken in een platte organisatie, kijken we uit naar jouw sollicitatie.

Vragen? Neem contact met ons op.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met jobs@spreadshirt.net

Stefanie Frenking

Head of Recruiting and Feel Good Management

Silvia Lauterbach

Recruiting Specialist

Josephine Woermann

Recruiting Specialist

Vaak gestelde vragen

Kan ik bij Spreadshirt stage lopen?

Ja, in de meeste afdelingen bieden we getalenteerde studenten de mogelijkheid voor een stage. Onze actuele stageplaatsen zijn al bekendgemaakt, maar ook hier geldt dat als je niets passends vindt, je gewoon even kunt vragen.

Hoe lang moet een stage bij Spreadshirt duren?

Om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de betreffende afdelingen en ook actief mee te kunnen werken aan de dagelijkse afloop en projecten, moet een stage op z’n minst 3 maanden, maar nog beter 6 maanden duren.

Worden stages bij Spreadshirt vergoed?

Ja, we betalen alle stagiaires een redelijke vergoeding die is afgestemd op je kwalificatie en je praktische ervaringen tot nu toe.

Kan ik bij Spreadshirt mijn bachelor- of masterscriptie schrijven?

We begeleiden bachelor- en masterscripties. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat het onderwerp van je scriptie voor Spreadshirt interessant is en we zeker zijn dat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden in de tijd dat je je scriptie schrijft.

Als je belangstelling hebt om je scriptie bij Spreadshirt te schrijven, stuur ons dan eerst een korte sollicitatie met het door jou geplande onderwerp. Je moet ons een zo goed mogelijke indruk kunnen geven van de inhoud en de doelen van je scriptie. Om het geheel zo praktijkgericht mogelijk te maken, moeten een bezigheid bij Spreadshirt en de scriptie met elkaar worden gecombineerd.

Hoe verloopt een sollicitatieprocedure?

Je kunt het best online bij ons solliciteren. Als we je sollicitatie interessant vinden, geven we deze door aan de manager die voor de vacature verantwoordelijk is. Op dit moment heb ja al een e-mail van ons gekregen met de ontvangstbevestiging van je sollicitatie.

Als ook de manager overtuigd is van je sollicitatie, nemen we contact met je op om de volgende stappen te plannen. Dat kan een kleine test zijn, een telefooninterview of een persoonlijk kennismakingsgesprek. Onze sollicitatieprocedure is net zo individueel als onze medewerkers en sollicitanten en kan uit meerdere stappen bestaan. Zo kunnen we je vaardigheden en je sterke en zwakke punten beter leren kennen en het beste ontdekken of we bij elkaar passen.

Tijdens het gehele sollicitatiegesprek kun je altijd met vragen bij het Recruiting team terecht. En misschien kunnen we je dan binnenkort verwelkomen als nieuw lid in het Spreadshirt team.