Polaroids van een verjaardagsfeest met jonge mensen en een T-shirt voor een 18e verjaardag

Forever Young: cadeaus voor de 18e verjaardag

Precies op tijd voor het volwassen leven – individuele cadeaus voor teenagers

Nu ontdekken
Bereken hierbezorgtijd en verzendkosten
Fotofilters en - vormen
Voor foto’s staan talrijke filters en sjablonen ter beschikking.
Grafische service – €44,95 incl. btw
We maken een vrij beschikbaar design en optimaliseren het voor het drukken.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Drie vriendinnen vieren met elkaar hun 18e verjaardag met een gepersonaliseerde sjerp

True Story: Sjerpen brengen geluk

Passend bij de grote dag zorgt een gepersonaliseerde sjerp in roze, zwart en wit voor een groot optreden.

Nu ontwerpen
Twee vriendinnen poseren met persoonlijk ontworpen foto-T-shirts

Eindelijk 18? Laat foto-shirts spreken

Zijn duurzamer dan bloemen en blijven in goede herinnering: verras de jarige met een zelf ontworpen foto-T-shirt.

Nu beginnen

FAQ - vaak gestelde vragen

Verpakken jullie mijn gepersonaliseerde cadeaus voor de 18e verjaardag zonder plastic?

Ja, sinds 18 januari 2022 worden alle leveringen uit onze Europese producties vanaf ca. 5 producten helemaal zonder plastic verpakt. We werken er hard aan om ook alternatieven zonder plastic te vinden voor de kleinere bestellingen. Meer over het onderwerp duurzaamheid en onze visie lees je hier.

Hoe weet ik welke producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal?

Klik in het overzicht van de producten op de eigenschap ‘duurzame T-shirts’. Zo filter je de duurzame producten er heel eenvoudig uit.

Krijg ik korting als ik meerdere verjaardagscadeaus bestel?

Je krijgt automatisch een kwantumkorting op je bestelling als je 6 of meer artikelen bestelt. Het maakt niet uit welke producten je uit het assortiment bestelt, de kwantumkorting geldt ook voor een winkelwagentje met verschillende producten.

Hoe kan ik het perfecte cadeau voor een 18e verjaardag zelf ontwerpen?

Het is heel eenvoudig om bijvoorbeeld een T-shirt met Spreadshirt te maken. Bepaal eerst welk T-shirt je wilt laten bedrukken en ontwerp hem dan volgens jouw voorstellingen. Je vindt in onze design-bibliotheek veel verschillende designs en lettertypes en natuurlijk kun je ook eigen designs uploaden. Als je hulp bij het ontwerpen nodig hebt, kun je contact opnemen met ons getalenteerde designteam dat je voordelig helpt bij het omzetten van je idee.

Worden alle producten print-on-demand in Europa bedrukt?

Ja, alle gepersonaliseerde producten worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand zijn je bedrukte artikelen bijzonder duurzaam.

Kan ik mijn gepersonaliseerde cadeau voor een 18e verjaardag omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je individuele T-shirt, kun je dit binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Welke wijze van verzenden biedt Spreadshirt aan voor gepersonaliseerde verjaardagscadeaus?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de expres-verzendingontvang je je individuele T-shirt waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit kan echter afhangen van je leveradres en het aantal bestelde T-shirts.

Wat is het perfecte cadeau voor een 18e verjaardag?

Het zou heel goed zijn als je weet waarvoor de jarige zich interesseert. Je beste vriendin gaat in haar eerste volwassen zomer constant naar festivals en clubs in de stad? Een bucket hat met personaliseerbaar, geborduurd design laat je altijd stijlvol voor de dag komen. Of je broer kan er niet op wachten eindelijk rond de wereld te reizen? Een individueel ontworpen sweater houdt hem bij zijn avonturen lekker warm.

T-shirt met grafische service-opdruk ligt naast schetsen en stiften

Staat altijd voor je klaar: onze grafische service

Individueel design of zelf ontworpen cadeau, wij zetten jouw ideeën in de spotlights.

Meer lezen
Een hand geeft een andere hand een liefdevol ingepakte cadeaubon

Nice idee: onze cadeaubonnen

Het verjaardagskind weet zelf het best wat het wil? Verras het met een cadeaubon.

Nu weggeven

Alles voor 18: cadeaus voor teenagers

Kinders, wat worden ze toch snel groot! Gisteren maakten ze nog ruzie met hun broer of zus om de afstandsbediening, nu zijn ze ineens volwassen. Om de grote dag te vieren, heb je natuurlijk een persoonlijk cadeau nodig. Je kent de jarige al zijn hele leven en je weet precies wat hij of zij leuk vindt? Ontwerp dan een individueel fashion piece dat ook nog na het grote feest graag wordt gedragen. Bijvoorbeeld een stijlvolle bucket hat met mooi borduursel of een individueel bedrukte statement-sweater die jarenlang meegaat.

De perfecte 18e verjaardag

Vergeet het koekhappen en de stoelendans. De 18e verjaardag moet een groot opgezette verrassingsparty worden. Nodig alle vrienden uit en geef de hele verjaardagscrew een gepersonaliseerd motto-T-shirt. De ster van de avond houdt nog steeds van dinosaurussen en pizza – ontdek de passende designs en zet ze perfect in de spotlights. Je houdt meer van minimalistisch? Petten voor iedereen met een klein geborduurd geboortejaar of de coördinaten van de geboorteplaats zorgen voor een wij-gevoel.

Er is er een jarig 🎶

Op een 18e verjaardag móét je gewoon in fotoalbums bladeren en oude herinneringen ophalen. Een persoonlijke diashow met de hits van de afgelopen 18 jaar zorgt voor tranen van geluk en van het lachen. Kies de mooiste kinderfoto uit en zet het als een nostalgische opdruk op een foto-T-shirt. Of geef de volwassen teenager stickers of een stoffen tas met zijn dierbaarste herinnering in sepia. Tip van een expert: bestel er gelijk een paar meer voor de sentimentele familieleden.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h