Sportieve gymtassen bedrukken

Gymtassen
Persoonlijke gymtassen zelf ontwerpen met designs, foto’s of tekst

Tot 70% korting

Beste prijzen. Beste service.

100% creatieve vrijheid

met teksten, designs en foto’s

r

200+ producten

staan op jouw ideeën te wachten

Bereken hier de levertijdMeer info

Gymtas

Nu vergeet niemand meer zijn gymtas. Dit handige exemplaar is het milieuvriendelijke alternatief voor rugzak-liefhebbers. Hij is net zo geschikt voor sportieve activiteiten als voor avontuurlijke ontdekkingsreizen door de grote stad.
  • sluiting met koord voor eenvoudig openen en sluiten
  • inhoud 12 liter
  • stofkwaliteit: 130 g/m²
  • 100% katoen

Gymtassen bedrukken en sportief worden

Vroeger was de gymtas niet weg te denken op de basisschool, maar tegenwoordig is de tas ook bij trendy mensen heel populair. Geen wonder want het modeaccessoire is eenvoudig en past even goed bij de stedelijke Streetstyle Look als bewust contrasterend bij chique kleding om deze een sportief tintje te geven. Nog persoonlijker wordt de gymtas met een zelf ontworpen opdruk. Bij Spreadshirt vind je een grote keuze aan designs waarmee je de tas kunt bedrukken. Sporten maar!

Maak het persoonlijk: gymtas personaliseren

Handig dicht te snoeren, een waterafstotend oppervlak en heel veel opbergruimte; de gymtas is gewoon ideaal voor onderweg. Party of gym, ontwerp de tas het best heel persoonlijk om te laten zien welke sport jij uitoefent of van welke muziek je houdt. Je kunt je gymtas natuurlijk ook met je naam of een treffende slogan laten bedrukken om hem zo onmiskenbaar te maken. Trouwens: gymtassen zijn ook prima reclameartikelen voor je bedrijf, merk of sportvereniging.