Benen gestrekt omhoog met kleurrijke Happy Socks® en witte sneakers

Leven op vrolijke voet: Happy Socks®

Kleurrijke sokken voor iedereen

Nu ontdekken
Bereken hierbezorgtijd en verzendkosten
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

FAQ - vaak gestelde vragen

Kan ik mijn Happy Socks® laten personaliseren?

Helaas kunnen we Happy Socks® niet personaliseren. We werken er echter aan om personaliseerbare sokken toe te voegen aan ons print-on-demand assortiment.

Kan ik mijn Happy Socks® omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je Happy Socks®, kun je ze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Waar moet ik op letten als ik mijn Happy Socks® was?

De aanbevolen wastemperatuur voor Happy Socks® Regular is 40°C. Je Happy Socks® gaan langer mee als je drogen, strijken en bleken vermijdt.

Waar worden Happy Socks® gemaakt?

Happy Socks® produceert in Turkije, Portugal, China en Peru. Het bedrijf hecht er veel belang aan dat leveranciers voldoen aan hoge kwalitatieve, sociale en ecologische normen, die zorgvuldig worden gecontroleerd voordat de samenwerking begint en regelmatig worden gecontroleerd tijdens de samenwerking.

Waarom heten de sokken "Happy Socks®"?

Sinds 2008 is het het expliciete doel van Happy Socks® om wereldwijd vreugde te verspreiden met kleurrijke sokken. Dankzij de verschillende ontwerpen en motieven vind je jouw perfecte look - net als bij Spreadshirt.

Worden Happy Socks® zonder plastic verpakking verzonden?

Ja, sinds 18 januari 2022 worden alle leveringen uit onze Europese producties vanaf ca. 5 producten helemaal zonder plastic verpakt. We werken er hard aan om alternatieven zonder plastic te vinden die we voor kleine bestellingen kunnen gebruiken. Meer over het onderwerp duurzaamheid en onze visie lees je hier.

Hoe vind ik de juiste maat voor mijn Happy Socks®?

Alle Happy Socks® uit de hoofdcollectie worden aangeboden in twee maten: 36–40 en 41–46. Kies gewoon de maat die overeenkomt met je schoenmaat.

Welke materialen worden gebruikt voor de productie van Happy Socks®?

Het katoen waarvan Happy Socks® worden gemaakt komt uit Turkije, India en Peru. Bij de productie worden geen gevaarlijke of giftige chemicaliën gebruikt die zijn opgenomen in de REACH-verordening van de EU.

Sokken aan - met Happy Socks®.

Nooit meer ongelukkig - je voeten verdienen beter. Met de spannende kleuren en motieven van Happy Socks® geef je je outfit net dat beetje extra. Bij een sollicitatiegesprek, op een eerste afspraakje of tijdens een vergadermarathon - de kleurrijke sokken toveren een glimlach op elk gezicht. En dat is precies het doel van Happy Socks®: De wereld op een creatieve manier vrolijker maken. Grijp het bijpassende paar en laat de kleurrijke sokken je vergezellen in de beste stemmingen, waar je ook naartoe gaat.

Voor jou werkt het: Vreugde schenken dankzij Happy Socks®

Wil je je cadeau een persoonlijk tintje geven? Dan zijn Happy Socks® precies wat je zoekt! Liefhebbers van vinyl zullen smelten als ze Vinyl Socks van Happy Socks® uitpakken. En voor iedereen die de wereld graag even wil redden, zijn The Tigers Come Roaring Back Socks een duurzame verwennerij - inclusief WWF-samenwerking en milieuvriendelijke materialen. Kies uit de twee standaardmaten 36-40 en 41-46 en laat de kleurrijke sokken een grote impact maken als liefdevolle gimmick.

Perfecte match: Happy Socks® & Spreadshirt

Wat past er beter bij personaliseerbare shirts, hoodies en accessoires dan de opvallende Happy Socks®? Deze kleurrijke metgezellen zijn de perfecte aanvulling op gepersonaliseerde mode, onze spannende ontwerpen en fanartikelen. Of je nu zichtbaar je welverdiende pensioen wilt vieren of gewoon een statement aan de wereld wilt maken - de vrolijke sokken onderstrepen je passie op luide zolen. En brengen je winkelwagentje een grote stap dichter bij de kwantumkorting ...

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h