Ontwerp je kussen

Kussens bedrukken in beste kwaliteit

Kussen zelf ontwerpen: zo werd het lekker gezellig

Tot 70% korting

Beste prijzen. Beste service.

100% creatieve vrijheid

met teksten, designs en foto’s

r

200+ producten

staan op jouw ideeën te wachten

Bereken hier de levertijdMeer info
Textieldruk grote bestellingen banner
Voor
orders vanaf
100 stuks

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, meer producten en druktechnieken

Offerte aanvragen

Kussen zelf ontwerpen: zo werd het lekker gezellig

Kussenslopen bedrukken: het bijzondere cadeau-idee

Als origineel cadeau-idee kun je nu ook kussens laten bedrukken. De mogelijkheden zijn grenzeloos: Een fotokussen als house warming-cadeau geeft de nieuwe woning kleurige accenten. Een kussen met opdruk van je liefste om mee te knuffelen in eenzame uurtjes. Voor gepassioneerde bankhangers kan een motiverende boodschap op een kussen misschien wel animeren tot meer beweging.

Kussenovertrekken eenvoudig laten bedrukken

Een bedrukt kussenovertrek is een echte alleskunner voor iedere gelegenheid! Met een decoratief design of een persoonlijke boodschap. Met een opgedrukte foto of een mooi plaatje: wat de boodschap ook is, hij past altijd op onze kussenovertrekken in verschillende groottes. De hoge kwaliteit van de drukkleuren zorgt bovendien voor een lang aanhoudend plezier aan onze producten. Zo bedruk je een kussenovertrek!

Kussens zelf ontwerpen met Spreadshirt

Zachter dan zacht! Geef je kussenovertrek op een groot afdrukbereik een persoonlijk tintje en vergroot de feel good-factor. Onze klassieker met de afmeting 44x44 cm is geschikt voor een vulling van 45x45 cm. De kussenslopen hebben een ritssluiting en zijn daardoor heel makkelijk in gebruik. Zo kun je het kussenovertrek er snel afhalen om het te wassen.