Beige fleecejassen met geborduurd logo en tekst op de linker borst

Super! Jassen laten borduren 🧵

Individueel & stijlvol: Geborduurde jassen voor iedereen

Nu laten borduren
Bereken hierbezorgtijd en verzendkosten
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Grafische hulp inclusief
We optimaliseren je borduurbestand, helemaal gratis.
Orders worden gratis gecontroleerd
We controleren de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Alles behalve gewoontjes: Borduren

Geborduurde, driekleurige vogel met geborduurde opschrift ‘Beep’
  • meest duurzame veredelingstechniek
  • hoogwaardig en edel
  • ideaal voor opschriften en logo’s

Een geborduurd logo is chic en is enorm robuust. Jassen, sweaters, petten, schorten, poloshirts of nog veel meer producten: met een borduursel krijg je een heel levendige en exclusieve uitstraling. Omdat het borduurwerk van echte draden is gemaakt, is je tekst, je logo of je design net zo duurzaam als de kleding.

FAQ - vaak gestelde vragen

Worden alle jassen print-on-demand in Europa geborduurd?

Ja, alle individuele sweatvests worden nadat ze zijn besteld (on-demand)  in Europa geborduurd; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand zijn je geborduurde sweaters bijzonder duurzaam.

Kan ik mijn individueel geborduurde sweatvest omruilen of teruggeven?

Of het nu een zip-hoodie of een ander individueel geborduurd product is, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je individueel geborduurde jas, kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Moet ik een minimaal aantal geborduurde jassen bestellen?

We willen dat iedereen individuele designs op sweatvests en jassen kan zetten, om het even hoeveel er worden besteld. Daarom is er bij Spreadshirt geen minimale bestelwaarde – ook niet voor het borduren. Als je meerdere artikelen bestelt, krijg je automatisch een kwantumkorting.

In welke maten hebben jullie jassen die kunnen worden geborduurd?

Bij Spreadshirt vind je collegejassen, zip-hoodies voor mannen, vrouwen en in uniseks in de maten XS t/m 5XL. Jassen voor kinderen en teenagers hebben we in de betreffende maten. Welke maten er op het moment beschikbaar zijn, zie je als je op het gewenste product klikt.

Welke delen van een jas kan ik laten borduren?

Bij de meeste jassen kun je de voor- en achterkant laten borduren. Het geborduurde deel kun je heel eenvoudig in de design-tool herkennen. Let wel dat niet op de ritssluiting kan worden geborduurd en dat die dus vrij moet blijven. We berekenen voor ieder borduurbereik een vaste prijs.

Wat kost het om een zip-hoodie te laten borduren?

De prijs voor een individueel geborduurde zip-hoodie van Spreadshirt bestaat uit de kosten voor het product en de borduurkostensamen. Het tarief voor het borduren geldt voor ieder geborduurd gedeelte. Voordat je bestelt, krijg je een volledig overzicht van de totale kosten. Hoe meer artikelen je bestelt, hoe minder je per geborduurde jas betaalt. Nog vragen? Ons serviceteam helpt je graag telefonisch, per e-mail of WhatsApp.

Welke wijzen van verzenden zijn er bij Spreadshirt voor geborduurde zip-hoodies?

Voor geborduurde jassen biedt Spreadshirt, net als voor alle geborduurde producten, uitsluitend een standaard verzending aan. De reden hiervoor is dat we eerst het bestand grondig controleren en een zogenoemde punchfile maken. Dit kan soms enkele dagen duren. Soms nemen we contact met je op als we nog iets over het borduurbestand willen weten.

Hoe kan ik mijn design op een sweatvest laten borduren?

Om jouw design of bedrijfslogo op een zip-hoodie te laten borduren, moet je design aan de volgende voorwaarden voldoen:


  • Vectordesign met bestandsformaat .svg of .ai of
  • Pixeldesign met bestandsformaat .png, .jpg, .bmp of .gif
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
  • Het design heeft geen achtergrond (vectordesigns) of de achtergrond is verwijderd (pixeldesigns)


Als je een pixeldesign hebt, let er dan op dat:


  1. het geen foto, design met veel kleurnuances of design met meer dan 8 kleuren is en dat
  2. de langste zijde van je design maximaal4.000 pixels heeft.


Plaats het logo of design na het uploaden daar waar je het op de jas wil hebben, pas eventueel de grootte aan en dan is het al klaar voor de controle en vervolgens het borduren. Trouwens: we optimaliseren je borduurbestand, helemaal gratis. Als je meer hulp of creatieve ondersteuning nodig hebt, neem dan heel voordelig contact op met onze designservice

Je kunt je design in wel 20 verschillende kleuren laten borduren. Als je een andere kleur wilt of andere wensen hebt en een groot aantal nodig hebt, neem dan contact op met Spreadshirt Grote bestellingen.

Heel eenvoudig jassen laten borduren

Klassiek nonchalant: Zip-hoodies laten borduren

Geborduurde zip-hoodies zijn de perfecte basis voor je individuele design, je logo of je opschrift. Of het nu voor je team is, als cadeau voor een ander of voor jezelf, met geborduurde zip-hoodies maak je iedereen blij. Zo eenvoudig is het: Je ontwerpt de jas naar keuze heel snel online en we borduren hem professioneel voor je.

Warm & zacht: Fleecejassen laten borduren

Brrr, het wordt frisjes! Hoe bescherm jij je het best tegen de dalende temperaturen? Vanzelfsprekend in je persoonlijk geborduurde fleecejas. Zoek de passende allrounder uit en versier hem met je eigen design of jouw tekst. Kleine tip: fleece laat koude harten van iedere leeftijd sneller kloppen. Verras ze met gepersonaliseerde, nieuw geborduurde jassen!

Stijlvol geborduurd: Collegejassen laten borduren

Als we al jassen borduren, dan wel stijlvol. Of je nu van oude, maar spetterende highschool-series en -films houdt of regelmatig de nieuwste series streamt, met een individueel collegejas zit je altijd goed. Gewoon een design en tekst uitzoeken, sweatvest of collegejas laten borduren en je verheugen op een fashion-post.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h