T-shirts voor het vrijgezellenfeest

Ontwerp de outfits voor jullie avontuur gewoon zelf

Kwantum-
korting
al vanaf
5 artikelen
Vrijgezellen geven de bruid cadeaus en dragen gepersonaliseerde T-shirts
Vrijgezellen liggen met een kater in bed en dragen gepersonaliseerde T-shirts
Vrijgezellen zijn op weg naar een feestje en dragen zelf ontworpen T-shirts
Bereken hier
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Orders worden gratis gecontroleerd
Vanaf 10 artikelen controleren we de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Bereken je kwantumkorting

Je betaalt bijvoorbeeld in plaats van €11,99 per stuk

€10,79*

voor een Vrouwen T-shirt
(*plus drukprijs en verzenden)

10%
5+ Artikelen
70%
1400+ Artikelen

Feest vieren zoals jij wilt

10 uur: het vrijgezellenfeest begint

Bruid poseert met bloemen voor de ingang en draagt zelf ontworpen T-shirt
Bruid poseert met bloemen voor de ingang en draagt zelf ontworpen T-shirt
#

22 uur: de laatste nacht in vrijheid

Vrijgezellen op weg naar een feest met zelf ontworpen T-shirts
#

De volgende morgen...

Vrijgezellen liggen met een kater in bed en dragen gepersonaliseerde T-shirts
#

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

Bedrijfskleding - banner

Bedrijfskleding

Nu logo’s laten drukken of borduren. Inclusief advies & controle.

FAQ - vaak gestelde vragen

Voor hoeveel mensen kan ik bestellen?

Bestel zoveel artikelen als je wilt! Bij bestellingen van meer dan 100 stuks staat een expert uit ons team voor grote bestellingen voor je klaar.

Hoeveel producten moet ik bestellen om een kwantumkorting te krijgen?

Korting krijg je al vanaf 6 artikelen. Hoe meer artikelen je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Bekijk hier de precieze indeling.

Kan ik ieder artikel apart personaliseren (bv. met naam of nummer) of moeten ze voor een kwantumkorting allemaal gelijk zijn?

Ieder artikel kan anders zijn, je krijgt toch de complete kwantumkorting.

Moet ik een Spreadshirt-design gebruiken of kan ik een eigen design gebruiken?

Het is alle twee mogelijk. Het enige verschil is dat je bij een zelf geüpload design niet de inkoopprijs terug krijgt als je het product retourneert. In dit geval krijg je een tegoedbon van Spreadshirt.

Kan ik een enkel artikel retourneren en de rest houden? Welk effect heeft dit op de kwantumkorting?

Je kunt een willekeurig aantal artikelen retourneren. Ons systeem zal het bedrag afrekenen dat op basis van de veranderde kwantumkorting betaald moet worden.

Welke betaalwijzen worden geaccepteerd?

Spreadshirt accepteert creditcard, SEPA-overboekingen en PayPal.

Welke wijzen van verzenden worden aangeboden?

Er zijn twee verzendmethodes: Standaard (geschatte levertijd 3 - 4 werkdagen) en Express (geschatte levertijd 1 - 2 werkdagen). De verzendkosten kun je hier nalezen.

Kan mijn bestelling bestaan uit meer dan een productsoort (bv shirt met lange mouwen voor mannen, een dameshoodie enz.)?

Je bestelling kan zoveel verschillende of gelijke productsoorten hebben als jij wenst. T-shirts, sweaters, mutsen, mokken, alles wordt meegerekend in je kwantumkorting.

Kan ik een proefbestelling ontvangen voordat ik een groepsbestelling maak?

Je kunt voor je definitieve bestelling proefexemplaren bestellen. Deze zijn alleen voor het controleren van de kwaliteit en worden niet bedrukt. We berekenen de basisprijs voor dit product, die je weer terugkrijgt als je het product retourneert.

Kan ik een tegoedboncode in combinatie met een kwantumkorting gebruiken?

Je kunt de tegoedboncode van een lopende promotie gebruiken in combinatie met de kwantumkorting. Dat gaat automatisch als je naar de kassa gaat en de code invult. Enkele promoties kunnen van deze regel afwijken.

T-shirts voor vrijgezellenfeesten bedrukken voor een legendarische avond

Ben je net het vrijgezellenfeest voor je beste vriendin aan het plannen? Dan vind je bij Spreadshirt de perfecte uitrusting voor een gezellige meidenavond voor de bruiloft. Het assortiment van Spreadshirt met vele verschillende kleuren en maten is ideaal voor het bedrukken van T-shirts en andere producten met designs rondom trouwen en vrijgezellenfeesten. Met een groepsbestelling is het bovendien lekker goedkoop: met de kwantumkorting kun je tot 70% besparen. Al vanaf zes bedrukte T-shirts voor een vrijgezellenfeest wordt het goedkoper. Bovendien vind je bij Spreadshirt veel design ideeën voor een vrijgezellenfeest. Maar je kunt ook je eigen design ontwerpen door bijvoorbeeld het motto van jullie feestje te gebruiken.

Dat komt maar een keer in je leven voor: Vrijgezellenfeest shirts ontwerpen

Waarschijnlijk plan je alles stiekem. De avond moet tenslotte voor de bruid een onvergetelijke verrassing worden. Gelukkig kun je de T-shirts bij Spreadshirt heel eenvoudig en ongemerkt voorbereiden. Het is zelfs mogelijk dat iedere deelnemer van ‘Team Bruid’ zijn persoonlijke T-shirt zelf ontwerpt. Dat kan bijvoorbeeld met je eigen naam, een spreuk of de beschrijving van je rol in de feestgroep. Zo weet iedereen gelijk of ze met de bruid, de getuige of een andere vriendin te maken hebben. Het persoonlijk ontworpen T-shirt voor een vrijgezellenfeest is niet alleen een blikvanger op iedere herinneringsfoto, maar ook een leuke herinnering aan een mooie avond.

Veel producten, nog meer designs: T-shirts voor vrijgezellenfeest ontwerpen

De bubbels staan koud en de styling is perfect. Alleen een modieuze outfit ontbreekt nog! Als je hier eens van het klassieke T-shirt af wilt, kun je bij Spreadshirt wel iets vinden. Je kunt hier ook tank tops, hoodies, jute tassen en nog veel meer andere producten bedrukken voor je vrijgezellenfeest. Afhankelijk van waar het vrijgezellenfeest plaatsvindt, zijn er ook allerlei accessoires te krijgen. Tegenwoordig wordt het steeds gebruikelijker om voor het vrijgezellenfeest samen op reis te gaan en in een grote stad of onder de zon het afscheid te vieren. Met liefde ontworpen T-shirts of accessoires maken van deze trip een avontuur waaraan niet alleen de bruid vele jaren later nog graag terug zal denken. Trouwens: Ook voor het vrijgezellenfeest voor de heren hebben we de passende designs en producten.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h