Klassieke rood-witte kerstmutsen met verschillende voornamen en kerstdesigns bedrukt

Kerstmutsen bedrukken

Gepersonaliseerde kerstmutsen voor iedereen

Nu ontwerpen
Bereken hierbezorgtijd en verzendkosten
Tot wel 70 % korting
Onze kwantumkorting geldt al vanaf 6 artikelen per order – geheel automatisch.
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Productdetails

Kerstmuts

(23)
Vrolijk kerstfeest allemaal! Nu kun je iedereen laten zien hoe zeer je je op de kerstdagen verheugt. De warme muts past perfect bij een bezoekje aan de kerstmarkt, maar ook bij het helpen van de kerstman bij het inkopen of inpakken van cadeaus.
  • witte contrasterende zoom en pompoentje
  • zachte stofkwaliteit (100 g/m²) van fleece
  • materiaal: 100 % polyester

Geef iets bijzonders: gepersonaliseerde kerstmutsen

Santa Claus is coming to town Klaar voor de Kerst? Terwijl het koude jaargetijde voor koude oren zorgt, zorgt de feestelijke stemming voor een warm hart. Goed voor koukleumen én voor de kerststemming zijn onze kerstmutsen om zelf te ontwerpen. De personaliseerbare kerstmutsen met zachte zoom en winterse pompon zorgt voor feestelijke accenten. Persoonlijk ontworpen met naam, een grappige spreuk of een winters design is de muts een grappig cadeau, bijvoorbeeld al voor Sinterklaas 👢.

Kerstmarkt, maar dan wel met passende mutsen

Wat is er leuker dan na het werk met vrienden en collega’s eens een kerstmarkt te bezoeken? Wij zouden het niet weten. Voor de perfecte look bij een warm drankje zorgen onze gepersonaliseerde kerstmutsen. Neem gerust de tijd voor de after-work-glühwein, wij pakken wel de zelfgemaakte cadeaus voor je in: kies hiervoor heel eenvoudig bij de bestelling de cadeau-optie en de kerstmutsen of andere persoonlijke cadeaus worden feestelijk ingepakt en bij je dierbaren thuis bezorgd.

Kerstcadeaus zelf ontwerpen met Spreadshirt

Over cadeaus gesproken: niet alleen onze kerstmutsen kun je heel eenvoudig personaliseren. Ook alle andere producten uit ons assortiment kunnen persoonlijk worden ontworpen en zijn zo ook gelijk een heel persoonlijk kerstcadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere zachte hoodie met kerstdesign? Of je kiest dit jaar voor feestelijke T-shirts voor het hele team. Heb je al alle cadeaus? Dan kan de kerstman komen. Maar alleen met persoonlijke kerstmuts!